Dr.Jart+ Cryo Rubber With Brightening Vitamin C (4G+40G)

kr 249.00

Denne innovative ansiktsmasken kombinerer kraften av konsentrert vitamin C-serum med fordelene ved et kryogummimaskesystem for å gi maksimalt effekt.

Vitamin C er en anerkjent antioksidant som bidrar til å jevne ut tekstur og bekjempe tegn på aldring. Kombinert med Cryo Rubber-teknologi, sørger det for at alle disse fordelene leveres dypt inn i huden for optimal effekt.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Cryo Rubber-masken lager et tett, men pustende barriere på huden, noe som øker opptaket av vitamin C-serumet. Det unike kryogummi-materialet gir en kjølende effekt, noe som bidrar til å redusere hevelse, berolige huden og stramme porene. Resultatet er en jevnere, lysere og mer revitalisert hud.

Cryo Rubber With Brightening Vitamin C er enkel å bruke. Bare påfør det konsentrerte serumet, legg deretter den kryogummi masken på toppen, og la den sitte i 30-40 minutter. Når du tar av masken, vil du oppdage en strålende, hydrert og forfrisket hud!

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Oppdag kraften i kryoterapi og vitamin C i ett produkt med Cryo Rubber With Brightening Vitamin C fra Dr.Jart+. Ta skrittet mot strålende, sunn hud i dag!

Merke

Dr. Jart+

Dr.Jart+ bruker den mest avanserte teknologien innenfor koreansk hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide.Produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe hudleger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.Jart+ Cryo Rubber With Brightening Vitamin C (4G+40G)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *