Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing Allantoin (4G+40G)

kr 249.00

Denne innovative ansiktsmasken kombinerer de beroligende fordelene av allantoin med fordelene ved et kryogummimaske for å levere maksimal lindring til irritert og stresset hud.

Allantoin er kjent for sine helbredende og mykgjørende egenskaper, og kan bidra til å redusere rødhet, roe betennelse og fremme hudfornyelse.

Oppdag den beroligende kraften i allantoin og kryoterapi i ett enkelt produkt med Cryo Rubber With Soothing Allantoin fra Dr.Jart+. Gi huden din den lindringen den fortjener i dag!

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Cryo Rubber With Soothing Allantoin fra Dr.Jart+

Allantoin er kjent for sine helbredende og mykgjørende egenskaper, og kan bidra til å redusere rødhet, roe betennelse og fremme hudfornyelse.

Cryo Rubber-masken lager et tett, men pustende barriere på huden, noe som øker opptaket av allantoin-serumet. Det unike kryogummi-materialet gir en kjølende effekt, noe som bidrar til å redusere hevelse, berolige huden og stramme porene. Resultatet er en roligere, mykere og mer balansert hud.

Bruk av Cryo Rubber With Soothing Allantoin er enkel. Bare påfør det konsentrerte serumet, legg deretter den kryogummi masken på toppen, og la den sitte i 30-40 minutter. Når du fjerner masken, vil du oppdage en hud som er dypt hydrert, beroliget og revitalisert!

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og ftalater, og er dermatologisk testet for å sikre dens sikkerhet og effektivitet. Den er velegnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive.

Merke

Dr. Jart+

Dr.Jart+ bruker den mest avanserte teknologien innenfor koreansk hudpleie for å utvikle unike formler med trygge ingredienser. Hudpleiemerke er fra Sør-Korea, og alle deres produkter er trygge å bruke for alle hudtyper - hypersensitiv hud - og gravide.Produktene er nøye testet og godkjent av en gruppe hudleger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing Allantoin (4G+40G)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *