Skinfood Black Sugar Mask Wash Off

kr249,00

Merke:Skinfood

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off er en anerkjent ansiktsskrubb med god grunn. Skrubben består av fine partikler av brunt sukker som gir en super eksfolierende effekt, samtidig som den etterlater huden babymyk. Det brune sukkeret smelter når du masserer den forsiktig inn i huden og har en himmelsk lukt.

De fuktgivende ingrediensene shea butter og lanolin forsikrer at huden tilføres og holder på fuktigheten etter skrubben. Innhold 100 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne skrubben?

  1. Påfør en passelig mengde etter du har vasket ansiktet. Unngå øyeområde.
  2. La masken være på i 10-15 min.
  3. Vask ansiktet med lunkent vann.

Vi anbefaler å bruke ansiktsskrubben en gang i uken.

Ingredienser

Sucrose, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Clycerin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Macademia Ternifolia Seed Oil, Lanolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Stearalkonium Hectorite, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sorbitan Laurate, Butylparaben, BHT, Caramel, Parfum

Tilleggsinformasjon

Vekt0,145 kg
upc

8809153100634

Merke

Skinfood

SKINFOOD er det første kosmetiske merke som har sine røtter fra mat. De mener at næringsrik mat er også kilden til næringsrik skjønnhet som resulterer i sunn og vakker hud.

Deres filosofi på mat er det som driver deres produktutvikling, som forsikrer at høykvalitets matingredienser blir brukt til å skape en vakker og sunn livsstil.

1 omtale for Skinfood Black Sugar Mask Wash Off

  1. SkinUp Avatar for Ingrid

    Ingrid

    Elsker denne! Får du inn nye snart?

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.