Koreansk Hudpleie / K-Beauty

Anti-Age

Skinup tilbyr et bredt sortiment av anti-age produkter fra kjente merker. Vårt nøye utvalgte produktutvalg av anti-age er spesielt utviklet for moden hud og bekjemper, forhindrer og reduserer synlige tegn på aldring.

Stor etterspørsel etter anti-aging produkter mot rynker og fine linjer

Ser man utviklingen i samfunnet de siste tiårene, så er det egentlig ingen overraskelse at denne etterspørselen har økt så kraftig. Det burde i hvert fall ikke være det.

Trendene er todelt. Kvinner og menn over hele verden bruker mer og mer penger og tid på ting og produkter som skal motvirke anti-aging, rynker og fine linjer. Målet er:

  • Ønske om å se yngre ut
  • Jakten på det perfekte

Et liv levd = Moden hud

Det er ikke lenger sånn at man godtar at man har nådd visse milepæler eller en viss alder. Fine linjer kunne før omtales som sjarmerende.

Rynker var et bevis på at en hadde levd. Dette passer ikke lenger inn i dagens skjønnhetsidealer og i samfunnet som en helhet. Utseende har i dag en svært viktig plass, og er på et helt annet nivå enn tidligere.

Individualisme og egeninteresse, er nok noen av nøkkelordene som beskriver mennesker i alle aldre i dagens samfunn. I tillegg er man konstant på utstilling.

Tidligere var det en relativt begrenset sirkel av personer som bevitnet ens egen aldring. I dag så viser man alle fine linjer og rynker til en ubegrenset mengde mennesker, via bilder og sosiale nettsteder.

Førtiårene er de nye trettiårene

Anti-aging er hva det er. Å unngå at man eldes og blir eldre og gammel. Mange har sagt i noen år nå at førtiårene er de nye trettiårene. Nå burde man kanskje heller si at femtiårene er de nye trettiårene? Kjendiser som er mellom femti og seksti år, ser ut som de nesten ikke har bikket over tretti.

Dette påvirker oss vanlige mennesker. Idealene endres og grensene flyttes. Derfor er menneskers søken etter ungdomskilden, kanskje større enn noen gang tidligere.

Anti-Age og livet i femtiårene

Kvinner spesielt, har endret livsstilen når de kommer i femtiårene, enn tidligere. Frem til for omtrent 30-40 år siden, så var femtiårene en tid hvor en bremset ned og tilbragte tid med familie og barnebarn. Rynker var en naturlig del av denne fasen i livet.

I dag bremser en ikke nødvendigvis ned fordi en kommer i en viss alder. Kanskje tvert imot. Fine linjer og rynker må håndteres, ikke godtas. Årsaken til dette er mange og antageligvis komplisert, men endringen av livsførsel har gradvis endret seg over et par tiår.

  • Barn er voksne og har forlatt redet. Dette gir mer egentid og fritid.
  • Yrkesaktive aldersgrupper er forlenget for kvinner. En ser også økning i utdanning og videreutdanning i denne aldersgruppen.
  • Mange opplever et økt press på å holde seg aktiv og ung. Trening og skjønnhet er like viktig i denne alderen som for de yngre.

Arbeidsmarkedet har også til en viss grad plukket opp ideen om at utseende er viktig. Mange anbefaler at man har bilde av seg selv på CV-en. Et bilde forteller ikke potensielle arbeidsgivere hvor dyktig en er i faget, men retter fokus på utseende til søkere. Derfor er det nok ikke rart at de som ser starten på fine linjer rundt øynene eller rynker, bruker tid og ressurser på å redusere disse.

Hva hjelper mot fine linjer?

Kjendisen Kim Kardashian, innrømmer i intervjuer at hun for eksempel bruker regelmessig laserbehandling for å bekjempe sine rynker. Dette i tillegg til hudpleieprodukter som skal redusere og forminske fine linjer. Kardashian sverger også til hudpleie som inneholder solfaktor. Uansett om hun er i solen eller ikke.

Produkter som beskytter mot UV stråler, vil alltid være et svært viktig redskap i anti-age og kampen mot rynker og fine linjer. Av hudpleieprodukter så er det enkelte ingredienser som faktisk fungerer og gir gode resultater. Produkter som inneholder Retinol har vist seg å være svært effektfullt. Dette er et stoff som kommer fra A-vitamin. Eksempel på et slikt produkt er for eksempel The Retinol 0,5 Oil fra merket COSRX. Retinol sine egenskaper er:

  • Fine linjer og rynker reduseres ved at det ytre hudlageret tynnes ut.
  • Stimulerer produksjonen av collagen i huden.
  • Ved å raskt fornye huden i behandlede områder, hindres porene i huden å bli tette.
  • Retinol reduserer også hyperpigmentering
  • Retinol og Anti-Age = Sant

Anti-Aging og C-vitaminer

Profesjonelle innen hudpleie ser at produkter som inneholder større doser av Vitamin C, også gir gode resultater. De hevder at solkrem og produkter med retinol kommer på førsteplass, deretter produkter med vitamin C og andre ting som ulike syrer med mer.

Vitamin C er stappfull av antioksidanter. Antioksidanter stimulerer til økt produksjon av naturlig collagen som huden består av, samt lysner det øverste hudlaget. Spesialister anbefaler faktisk et lag hudkrem med C vitamin under solkremen.

Det finnes kremer, serum og flere andre typer hudpleieprodukter som baserer seg på C vitamin. Hudpleiemerket MISSHA har blant annet Vita C Plus Spot Correcting and Firming Ampoule. Dette er et eksempel på et produkt som brukes under solkrem eller hudkrem, og som er med på å redusere skader i huden. Med andre ord, perfekt for som Anti-Age produkt. Skader i huden viser seg som fine linjer og rynker eller mørkere hudflekker.

Anti-Aging kilder:

Gratis frakt

Alle ordre på mer enn kr. 750,- kvalifiserer til gratis frakt.

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

VIPPS / MasterCard / Visa / Walley