products HARUHARUWONDERHoneyGreenAquaBombMask Sheetmask - SkinUp - HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask Sheet mask
HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask, Sheet mask
kr69,00 Kjøp

HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask, Sheet mask

kr69,00

HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask er en forfriskende sheet mask som gir masse fuktighet og har evnen til å roe ned og reparere huden. Formuleringen av sheet masken inneholder fermentert grønn te og honning som hjelper å lysne kvise arr, gi feilfri hud og fuktighet. Samtidig som den funker som en deilig anti-aging sheet mask.

Passer ypperlig for tørr og stram hud. Den er vegansk og 95% av sheet masken har opprinnelse fra naturen.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg sheet masken?

  • Bruk sheet masken etter evt. toner. Fjern masken etter 10-20 min. Klapp inn overflødig essens fra sheet masken til det er absorbert.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,005 kg

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.

Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.

HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask, Sheet mask”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.