Tilbud!

HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask, Sheet mask

kr48,30

-30%

HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask er en forfriskende sheet mask som gir masse fuktighet og har evnen til å roe ned og reparere huden. Formuleringen av sheet masken inneholder fermentert grønn te og honning som hjelper å lysne kvise arr, gi feilfri hud og fuktighet. Samtidig som den funker som en deilig anti-aging sheet mask.

Passer ypperlig for tørr og stram hud. Den er vegansk og 95% av sheet masken har opprinnelse fra naturen.

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg sheet masken?

  • Bruk sheet masken etter evt. toner. Fjern masken etter 10-20 min. Klapp inn overflødig essens fra sheet masken til det er absorbert.

Merket: HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Honey Green Aqua Bomb Mask, Sheet mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *