3 must-haves denne høsten

Nå som vi går mot kjøligere temperatur er det lurt å tilføre ekstra fukt og pleie til huden. Mange opplever høsten som en overgangsperiode med huden, og huden har derfor en tendens for å bli tørr. Vi har derfor samlet 3 must-haves denne høsten innen koreansk hudpleie.

 

Tilsett ekstra fukt og glød til din krem

Noen dråper med den fantastiske ansiktsoljen fra Pyunkang Yul er gull i høst! Du tilsetter enkelt og greit noen dråper av denne i ansiktskremen du bruker. Om du foretrekker kan du også tilsette dråpene direkte på huden og la den trekke inn før du påfører ansiktskremen. Ansiktsoljen inneholder naturlige ingredienser og oljer som gir masse glød og fukt til tørr hud. Den trekker raskt inn i huden og gir deg en naturlig glød.

 

Den perfekte nattmasken på høsten

Nattmasken Birch Juice Hydro Sleeping Pack fra Enature er lagd for høsten og vinteren! Erstatt denne med nattkremen din og sov deg til deilig myk hud. Nattmasken fra Enature holder på fuktigheten og lar deg våkne opp til uthvilt og ungdommelig hud. Et must på høsten!

Les også: 

- Bestselger duoen fra ENATURE

 

Umiddelbar pleie og fuktighet på 20 min

Sheet mask ble først kjent gjennom koreansk hudpleie, og passer ypperlig nå som huden kan bli tørr og kjedelig. Vår Briskin sheet mask pakke inneholder 4 sheet mask som dekker alle hudens behov denne høsten. Den gir fuktighet, glød, demper urenheter og fokuserer på anti-age. Bruk sheet mask jevnlig og huden din vil elske det. Perfekt med egenpleie hjemme nå som det går mot mørkere tider. 

Les også: 

- Hva er en sheet maske?