NYHET! Bestselger duoen fra ENATURE

Vi har ventet lenge på å få ENATURE inn hos oss. Vi starter med å introdusere duoen som er bestselgere hos ENATURE. Moringa Cleansing Balm og Birch Juice Hydro Sleeping Pack. En oljerens som drømmende lett fjerner sminke og en nattmaske som lar deg våkne opp med ungdommelig glød. 

 

Hva er ENATURE?

ENATURE er muligens et nytt koreansk hudpleiemerke for deg, men dette hudpleiemerke har allerede rukket å bli populært og anerkjent innen koreansk hudpleie. Moringa Cleansing Balm har fått den gjeveste prisen fra SOKOGLAM i 2017. Både Moringa Cleansing Balm og Birch Juice Hydro Sleeping Pack er kjent som bestselger duoen hos ENATURE.

ENATURE har produkter som er 100% veganske, fri for parabener og mineral olje.

 

Oljerensen for deg som tenker på anti-aging

ENATURE Moringa Cleansing Balm har en sorbet-lignende tekstur som smelter lett inn i huden. Den får sminken til å løsne enkelt fra huden, fjerner skitt og overflødige oljer effektivt. En fantastisk første del av dobbelrensmetoden kjent fra koreansk hudpleie. 

Formuleringen er basert på ingrediensen moringa pterygosperma seed extract, som har egenskaper som bidrar til å bygge opp det naturlige kollagennivået i huden. Oljerensen fra Enature er derfor anti-aging og gjør fine linjer og andre aldringstegn mindre synlige. 

 

 

Våkn opp med uthvilt og ungdommelig hud

ENATURE Birch Juice Hydro Sleeping Pack kan brukes som fuktighetskrem og nattmaske for deg som har tørr hud. Når du sover jobber formuleringen som innholder blant annet 74% Birch tree sap og kamomille. Våkn opp med uthvilt og ungdommelig hud. Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv og tørr hud.