Bestselgere innen koreansk hudpleie fra SkinUp i 2018

Da er året 2018 snart over, og vi går inn i 2019. For et år det har vært, og vi ser klart å tydelig hvilke produkter fra oss som er klare favoritter hos dere. Vi har stor forståelse for hvorfor! Koreansk hudpleie har fått en fast plass i flere hudpleierutiner.
Vi presenterer dere de topp 5 produkter som har vært slagere hos oss.
Vi har snakket masse om denne kremen! Hovedingrediensen i kremen er sneglesekret, og den inneholder hele 92 % av stjerneingrediensen. Sneglesekret er en unik ingrediens som har blitt utviklet og brukt lenge i koreansk hudpleie Med sine unike egenskaper gir den glød og jevner ut huden. 
Sheet masken er for deg som ønsker å fokusere på anti-aging og fuktighet. Denne gir deg en quick fix, og med jevnlig bruk bremser du ned utviklingen av aldringstegn. Supert å ha i toalettmappen hvis du skal på en weekendtur eller på hytta!
Hvis du ønsker glød og vil fokusere på anti-aging, da er denne flasken noe for deg! Har du heller ikke prøvd noe med sneglesekret? Da vil denne essensen gi deg det lille ekstra i din hudpleierutine. Med sine 96 % sneglesekret så lover den glød og fuktighet.
Av og til så får man litt lite søvn, med disse øyemaskene kan du lett skjule de mørke ringene og hovenhet under øynene. Øyemaskene gir også fuktighet som gjør de fine linjene rundt øynene mindre synlige. I tillegg har de også blitt omtalt i Norges største motemagasin Costume. 
Det mest solgte produktet hos oss i 2018, har vært kviseplasteret fra COSRX. Det er alltid lurt å ha denne liggende i baderomskapet. Bare sett et plaster på kvisen før du legger deg, og neste dag er kvisen blitt betydelig mindre. I tillegg hindrer den deg også i pirke noe mer på kvisen. 
Ønsker alle dere en fin nyttårsfering!