Biepropolis er din beste venn i bekjempelsen av kviser og akne

Biepropolis og koreansk hudpleie

Folk flest er kjent med den fantastiske gule og de varme fargene fra honning og bievoks, men en annen komponent som også er produsert av bier som det er lite snakk om, er biepropoplis. I jakten på spennende produkter innenfor koreansk hudpleie og ingredienser kom vi over en spennende ingrediens som stadig er å finne i flere produkter innenfor k-beauty, nemlig biepropolis. Den økende interessen for biepropolis skjer for flere gode grunner.

 

Men først, hva er biepropolis?

Biepropolis er et stoff som består av bivoks og harpiks, som honningbier samler fra planter og blomster. Biene produserer og bruker biepropolis for å tette igjen hull og for å beskytte bikuben fra farlige bakterier og sopp. Den har derfor egenskaper som gjør den antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser. Biepropolis er naturlig og en aktiv ingrediens som har en beroligende effekt på huden.

 

Biepropolis har en rekke fordeler for helsen, og ikke minst huden din.

Koreansk hudpleie er verdensledende på hudpleie, og takket være dem har vi også oppdaget biepropolis. Hudpleiefordelene man finner i bierpropolis er mange, og vi vil med glede dele dette videre til alle dere «skincare lovers»! Biepropolis bidrar til å redusere mengden av stoffer som kan forårsake betennelser, som hjelper for å berolige urolig hud, i tillegg til å reparere, kontrollere talgproduksjon, gjenopprette, gi fukt og fornye huden.

 

Sunn hud vil bekjempe kviser og urenheter på egenhånd

Det er to typer akne som vi kjenner godt, som er hormonell akne og bakteriell akne. Propolis hjelper mot begge disse typene og andre aknerelaterte årsaker, ved at den forebygger og gjenoppretter sunn hud.

Bakteriell akne kommer av mikrober som trives i porene i huden. Denne type bakterier kan forårsake en immunrespons som resulterer i betennelser, rødhet og akne. Heldigvis har biepropolis antibakterielle egenskaper som gjør at den aktivt kan bekjempe bakterier som fører til akne i huden. En annen bonus er at huden blir sunnere, får mer fuktighet og gjør den sterk nok til å bekjempe bakteriene på egenhånd. Akne er ofte knyttet til fet og oljete hud, som kommer fra overaktive talgkjertlene. Overflødig talg kan dessverre føre til at døde hudceller, forurensing og forskjellig type urenheter setter seg i huden. Biepropolis passer derfor de med fet og akneutsatt hud, ved at den balanserer talgproduksjonen. På denne måten vil ikke forurensing og urenheter sette seg i huden!

Kort oppsummert så er det viktig med sunn hud! Sunn hud har evnen til å bekjempe uønskede bakterier, samtidig som den holder alt i balanse. Realistisk sett, så kan man aldri love at kviser eller urenheter aldri vil oppstå igjen. Men biepropolis vil absolutt kunne bidra til at du kan bekjempe disse hudproblemene. Egenskapene til biepropolis vil fremskynde prosessen ved at synligheten av kvisearr blir raskere borte og reparere huden hurtigere.

 

Vil du bli kvitt din akne og dine kviser så raskt som mulig? Her er våre fantastiske koreanske produkter som inneholder biepropolis:

 

One Step Moisture Up Pad, 299,-

Et 3 in 1 produkt som eksfolierer, toner og renser huden, alt i en pad! I boksen finner du 70 pads som er dynket i en unik formulering som inneholder hyaluronsyre og biepropolis blant annet. Produktet er derfor med på å bevare fuktighet i huden og gir pleie til denne. Disse passer perfekt til deg med tørr og sensitiv hud.

 

Propolis Light Ampule, 299,-

Vår ferskeste nyhet på Skinup.no. Serumet inneholder hele 80% biepropolis som er produktet vi har med høyest innhold av biepropolis. Denne passer derfor til de med kviser og urenheter. Vi anbefaler også denne til de med tørr hud, som ønsker å gi liv til kjedelig hud. Da anbefales det å bruke den deilige fuktighetskremen Honey Ceramide Full Moisture Cream for å få best mulig effekt.

 

Enjoy Vital-Up Time Calming Mask 59,-

Enjoy Vital-Up Time Calming Mask

For å få en umiddelbar boost anbefaler vi sheet masken fra Mizon. Denne masken inneholder også biepropolis, og skal berolige huden. Perfekt hvis du ønsker å roe ned huden!