Den mest trendy ingrediensen innenfor koreansk hudpleie er sneglesekret

sneglesekret koreansk hudpleie

Glem de sterke syrene og de rådyre fancy hudpleiemerkene! Nå er det heldigvis trendy med naturlige ingredienser, og det kan vi takke koreansk hudpleie for. Her er fokuset skånsomme og pleiende ingredienser som kommer rett fra naturen. En av ingrediensene som virkelig funker er sneglesekret.

 

Sneglesekret passer for alle

Vi i Skinup.no har snakket varmt om sneglesekret før, og vi vil ikke slutte med det første. Flere har god nytte av dette. Sneglesekret blir mye brukt i koreansk hudpleie, og tar tak i alle slags hudproblemer og passer for alle hudtyper. Det har ikke noe å si om du har tørr hud, kviser eller sensitiv hud. Det hjelper for å jevne ut huden, roer ned og er en effektiv anti-aging ingrediens. Samtidig som den gir huden det lille ekstra, og etterlater den sunn og glødende.

Vi går heldigvis mot lysere tider og sommer, har du kanskje tenkt på å gjøre huden din klar for sommeren? Skal du kanskje gifte deg til sommeren? Vi anbefaler sterkt å begynne med sneglesekret. Sneglesekret gjør virkelig underverker for huden din, sminken sitter bedre, huden ser freshere ut og du trenger ikke så mye sminke lenger. Det er i hvert fall min erfaring, og jeg ville dele det videre slik at flere kan også oppleve dette.

 

Våre bestselgende sneglebaserte produkter

Våre sneglesekret produkter er bestselgende snegleessensen og sneglekremen fra COSRX som trekker raskt inn i huden. De inneholder 96 % og 92 % sneglesekret som er blant de produktene med høyest innhold av sneglesekret i hudpleiebransjen, som gjør de helt suverene! Produktene er utrolig drøye i bruk og du slipper å bruke flere tusen kroner. Det er COSRX som står bak vidunder produktene. De fokuserer blant annet på å tilby naturlige produkter som er rimelige, uten at det skal gå på bekostning av kvalitet. Dette gjør dermed COSRX til et hudpleiemerke som er tilgjengelig for folk flest. Les mer om det populære hudpleiemerke COSRX.

Vi har også sheet masker fra koreansk hudpleie som har sneglesekret som nøkkelingrediens. Da snakker vi umiddelbar næring deluxe. Ansiktsmasken fra Mizon, Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask fokuserer på anti-aging og Holy moly masken gir ekstra glød og roer ned huden. Du finner også Holy moly masken i 3-stegs ansiktsmaskene One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit. En annen krem som bruker den fantastiske ingrediensen snegleslim er Super Aqua Cell Renew Snail Cream fra Missha. Den inneholder 70 % sneglesekret og er utrolig god.

 

Love me some sneglesekret!

 

mvh 

Joanna Cruz

Medeier av Skinup.no