Deres favoritter fra koreansk hudpleie i 2017

Vi har samlet de topp 5 koreansk hudpleieproduktene som dere elsket fra SkinUp.no, og lagd en liten videosnutt som du kan se her. Vi skjønner veldig godt at disse produktene har falt i smak hos dere. 

 

Her er de 5 hudpleieproduktene som omtales i videoen.

5. Mediheal N.M.F Aquaring Gel Eyefill Patch 0:32 er en deilig øyemaske som beroliger og reduserer synligheten av fine linjer under øynene. Legg de i kjøleskapet natta før og ta de ut noen minutter før du skal bruke for ekstra nedkjølende effekt. Føles utrolig deilig! Den er også blitt anbefalt og omtalt hos mote og beauty magasinet Costume.

Mediheal N.M.F Aquaring Gel Eyefill Patch 39,-

 

4. En sheetmask som gir ekstra masse fuktighet og næring er Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask 1:01. Den er dynket rikelig med serum og essens, og det er mer enn nok å smøre noe av det overflødige på hals, bryst og hender. På denne måten får du mer ut av produktet. En absolutt favoritt fra oss på Skinup.no også.

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask sheet mask

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask 49,-

 

3. Du har sikkert hørt om sneglesekretAdvanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX 1:33 er en krem som inneholder 92% sneglesekret. Sneglesekret er en effektiv ingrediens for deg som ønsker å reduserer synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som den gir rikelig med fuktighet. Den naturlige ingrediensen sneglesekret, har også den unike egenskapen som beroliger urenheter og kviser. Denne kremen passer for alle hudtyper.

Advanced Snail 92 All In One Cream 279,-

 

2. En annen spennende koreansk sheetmask som dere elsker er 3-stegs masken Super Power Baby Doll mask fra A.by Bom 2:45. En real fuktighetsbombe som inneholder beroligende øyeserum, fuktighetskrem som jevner ut huden og en deilig sheet mask. Denne passer perfekt for reise fordi den tar liten plass eller for å tilføre huden ekstra fuktighet og glød før helgen. Ansiktsmasken bidrar til at sminken ser så mye bedre ut og sitter ekstra godt på hele dagen og kvelden.

3-stegs sheet mask Super Power Baby Doll mask 59,-

 

1. Produktet som helt klart var deres favoritt i 2017 fra SkinUp er, Acne Pimple Master Patch fra COSRX 3:38. En "holy grail" for mange innenfor koreansk hudpleie! Når krisen inntreffer så er det en livredder å ha denne i baderomsskapet! Dette lille kviseplasteret utfører mirakler over natta. Det er 24 plastere i tre ulike størrelser som følger med. Du velger plasteret som passer størrelsen på kvisen og plasserer denne rett på kvisen. En av våre favoritter også!

Kviseplasteret Acne Pimple Master Patch 59,-