Det beste innen koreansk hudpleie - SkinUp Besties 2020

Vi har gått i tenke- og vurderingsboksen, og utnevnt våre Besties av 2020. Det her er en samling av herlige produkter som både er elsket av oss og dere. Vi følger med, og ser hvilke favoritter i koreansk hudpleie som dere kjøper igjen og igjen. Her ser du vinnerne av våre kåringer:
 
År etter år er kviseplasteret fra COSRX blant de mest kjøpte k-beauty produkter hos oss. Det med god grunn! Kviseplasteret bør ha en fast plass på badet, for når krisen inntreffer er det bare å sette på denne på kvisen. Voila! Så er kvisen plutselig mindre og nesten ikke synlig. Lifesaver!
 
Beste anti-aging: COSRX Aloe Soothing Solkrem
Vi kan ikke gjenta dette nok! Husk alltid å bruke solkrem, uansett tid og årstid. Det er det beste anti-age våpenet du har. Heldigvis ser vi at det ikke er bare oss som vet det! Solkremen fra COSRX funker som en fuktighetskrem, og kan lett erstatte dagkremen.
Elsk på Essens Toner fra Pyunkang Yul! Den er utrolig mild, og gjør underverker for sensitiv hud eller tørr hud. Den inneholder kun 7 ingredienser, og er en must have for hud som føles stram og rød. Finnes i to størrelser 100 ml og 200 ml.
Jakten på den evige gløden kan slutte her, for med ansiktsoljen fra Pyunkang Yul er du sikret fuktighet, næring og GLØD. Ansiktsoljen absorberes raskt inn i huden, og noen dråper rett på huden eller blandet med fuktighetskremen vil få frem en naturlig og etterlengtet glød i huden. 
Vi har så mange sheet mask favoritter, men i år må vi trekke frem de nye og herlige sheet maskene fra COSRX. Sheet maskene inneholder akkurat nok essens, har en god passform og huden føles delikat og deilig etter sheet masken. Ikke noe i veien ha noen av disse fast i kjøleskapet. Disse kan du kjøpe som en sheet mask pakke hos oss hvor du får med alle tre, og sparer penger. Du kan også kjøpe de hver for seg.
Beste skjønnhetsfremmende: Purito Snail Clearing BB Cream
Vi er store tilhengere av å sette hudpleie først, og ikke dekke huden altfor mye. Men når du først skal sminke deg, så er Purito Snail Clearing BB-krem en fantastisk bb-krem som fortjener en plass i sminkepungen din. Den gir en naturlig glød og pleier huden, samtidig som den fremhever huden. Resultatet er en naturlig finish og det føles og ser nesten ikke ut som du har på sminke.
 
Ahhh, Missha Time Revolution Artemisia Treatment Essence er helt amazing! Den inneholder faktisk 100% Mugwort som er blitt en populær ingrediens i koreansk hudpleie, og huden din vil elske det. Altså det er virkelig terapi for huden dersom du har lett irritert hud, stram/tørr hud eller rødheter så er denne noe for deg å teste. Huden din vil takke deg senere!
Beste eksfolieringsprodukt: Pyunkang Yul Peeling Gel
Vi anbefaler at man jevnlig eksfolierer huden, slik at huden får virkelig fjernet døde hudceller og få tilført en «clean» begynnelsen. På denne måten får mer ut av hudpleieproduktene dine. Pyunkang Yul sin Peeling Gel er en enkel eksfoliering Gel, hvor du ser at døde hudceller blir fjernet. Anbefales å gjøre 2-3 ganger i uken for best effekt.
Trenger du ekstra fuktighet fort? Da er bambusvann noe for deg! THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Water gir umiddelbar fukt, og denne virkningen kjenner du nesten med en gang. For mest mulig effekt anbefaler vi at du påfører noen dråper i håndflaten og klapp det inn i huden. Gjenta om du vil, føles utrolig deilig for huden.
Toneren SOME BY MI, AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner som lover å hjelpe huden mot jevn hudtekstur og feilfri hud på 30 dager. Du kan til og med oppleve det mye før 30 dager! Den tar tak i kviser, nupper, tette porer og ujevn tekstur, you name it! Derfor har vi kåret denne som en must-try innen koreansk hudpleie. Passer ypperlig for kombinasjonshud og fet hud.