Det du trenger å vite om det populære hudpleiemerket COSRX

 

COSRX er et populært koreansk hudpleiemerke 

COSRX er en av de mest kjente koreanske hudpleiemerkene i Sør-Korea, med god grunn! Hudpleiemerke fokuserer på effektive ingredienser med enkel design på emballasje. Det er ingrediensene som skal stå i fokus! Produktene inneholder viktige ingredienser for huden, og kommer på et prispunkt hvor du ikke trenger å bruke flere tusen kroner. I tillegg varer produktene lenge og er drøye i bruk. COSRX tilbyr et stort utvalg av hudpleieprodukter som passer for alle hudtyper.

 

Resultatene etter jeg begynte å bruke koreansk hudpleie og COSRX produkter har gitt min tidligere kjedelige hud det lille ekstra. Jeg får sjelden kviser og urenheter nå, i tillegg har jeg fått mer jevn og myk hud. Jeg har derfor blitt avhengig av flere av produktene fra COSRX, slik som rensensnail essenssolkrem og serumet. Flere av produktene har en fast plass i hudpleierutinen min, og er rett slett produkter jeg ikke kan leve uten. Flere vloggere og bloggere har også flere av sine favoritter innenfor hudpleie hos COSRX.

 

Her er bare noen av våre bestselgere fra koreansk hudpleie på Skinup.no fra COSRX og mine personlige favoritter:

 

Kviseplaster (59 kr for 24 plastere)

 Acne Pimple Master Patch: Min absolutt go-to favoritt når jeg får kviser er kviseplasteret fra COSRX. Den har blitt omtalt av flere prestisjetunge magasiner og vunnet priser for sin virkning. Det er så enkelt som når du føler en underjordisk kvise er i ferd med å poppe ut, så setter du plaster på område før du legger deg. Neste dag er kvisen redusert!

 

Mild rens for fet og akneutsatt hud (169 kr)

 Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser: Denne passer ypperlig for deg som har fet eller akneutsatt hud. Rensen bidrar til å rense tilstoppede porer og forebygger at nye kviser dukker opp og ikke minst sorte prikker. Ingredienser som te tre olje og willow bark som du finner i rensen hjelper å holde på fuktigheten på huden, samtidig som den gjør sin magi på urenheter og kviser. 

 

Sneglesekret essens jevner ut huden og gir ekstra fuktighet (279 kr)

Advanced Snail 96% Mucin Power Essence: En av mine personlige favoritter, og bloggeren Guri Heli har også skrevet varmt om denne. Hva er det sneglesekret ikke hjelper for? For min del har jeg brukt essensen for å jevne ut huden, anti-aging effekt og få en boost til huden gjennom fuktighet. Et annet bonus er at den er utrolig drøy i bruk. Den føles lett på huden, og gir fukt til uten å tette igjen porene. Du kan lese mer om sneglesekret sine fantastiske og effektive evner på bloggen vår også. Sneglesekret er en anerkjent ingrediens innenfor koreansk hudpleie som finnes i flere produkter.

 

Skånsom fuktighetskrem for sensitiv hud (259 kr) 

PHA Moisture Renewal Power Cream: Kremen er en fin start for deg som ikke har vært borti noe særlig av syrer eller har svært sensitiv hud. Den milde kremen eksfolierer, samtidig som den etterlater huden myk og hydrert. Dette med hjelp fra ingrediensen kokos ekstrakt!

 

Enkelt 3-1 produkt! (259 kr) 

One Step Moisture Up Pad: Et produkt som er 3 in 1, rens, toner og sminkefjerner. Paden inneholder ingredienser som opprettholder fuktigheten i huden. Nå bør du egentlig rense ansiktet ditt før du bruker denne paden som er på forhånd dyppet i effektive ingredienser, men hvis du er litt lat (som er lov) så kan du bruke denne. Jeg jukser litt av og til, ved å rense huden, bruke paden og krem, FERDIG!.

 

Håper dette er til hjelp! Gjerne send oss en mail hvis det er noe mer dere lurer på.

 

Hilsen

Joanna Cruz

Medeier av Skinup.no