Få sminken til å se enda bedre ut med koreansk hudpleie

kbeauty

På bilde Beauty Water fra Son & Park 349,- og Beauty Filter Cream 399,- 

 

Det er alltid greit å se ekstra fin ut på bilder, spesielt hvis det er spesielle dager slik som bryllupsdagen din eller andre viktige selskaper. Hvis du er bruden selv er huden det siste du bør tenke på. Vi har nylig fått inn to produkter som er anerkjente innenfor koreansk hudpleie, og som vil gjøre jobben for deg. Beauty Water og Beauty Filter Cream fra Son & Park er laget av to kjente makeupartister i Korea.

Beauty Water er en toner og rensevann som klargjør huden for sminken og eventuelt neste steg i hudpleierutinen. Den lever opp til sitt navn! Og bidrar til å rense og eksfoliere huden lett. Du bruker en pad som du tilfører noen dråper med Beauty water, og stryker den forsiktig over huden. Denne kan du også bruke i stedet for rensen din om morgenen hvis du føler huden er litt tørr eller etter du har vært på trening for å få bort svette og skitt i ansiktet.

beauty water

På bilde: Beauty Water fra Son & Park 349,-

 

Tilslutt bruker du Beauty Filter Cream som virkelig er en unik krem med en spesiell formulering. Fuktighetskremen er virkelig ditt favorittfilter i en krukke! Den jevner ut huden og gir en naturlig glød som skinner gjennom sminken. Den funker som en genial sminkeprimer, ved at den skaper en jevn og myk overflate som får sminken til å se smashing ut. Etter å ha testet denne flere ganger har denne blitt en del av min faste sminkerutine, spesielt hvis jeg skal ut på middag eller i selskap. Fuktighetskremen inneholder også nøkkelingredienser som kontrollerer talgproduksjonen i huden, som fører til at huden vil se mindre oljete ut utover dagen. Sminken vil faktisk se bedre ut utover dagen med denne under sminken. Amazing! Med denne trenger du ikke bruke filter på snapchat eller instagram.

 

På bilde Beauty Filter Cream 399,- 

 

Dersom du ønsker veiledning eller tips til koreansk hudpleie før den store dagen kan dere sende oss en mail til admin@skinup.no.