Få solkysset hud til å vare med koreansk hudpleie

Værgudene er med oss, og vi har flere dager med sol foran oss! Den beste delen med sommer og sol, er den gylne brunfargen. For at den gylne fargen skal holde seg er det viktig å gjøre litt arbeid før, for at fargen virkelig får satt seg. Samtidig at man bør forsikre seg at man er beskyttet mot de skadelige solstrålene og huden ikke blir knusktørr. Bevar solkysset hud enda lenger med koreansk hudpleie

 

Skrubb huden slik at brunfargen holder seg lenger

For å ha et godt utgangspunktet er det viktig å skrubbe bort døde hudceller, slik at fargen ikke skreller av. Skrubben Black Sugar Mask Wash Off fra Skinfood vil hjelpe deg med å få bort døde hudceller og gjøre huden din klar for solen. Skrubben inneholder fine partikler av ekte brunt sukker som smelter i huden når du maserer og eksfolierer huden. Føles utrolig deilig! Og etterlater huden kjempe myk.

 Skrubb på bilde: Black Sugar Mask Wash Off 149,-

 

Solkrem for å beskytte huden

Du har sikkert hørt det flere ganger, men det er super viktig å beskytte huden når du skal være i sola. Solkrem er det beste beste anti-aging våpenet vi har, og bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt. Solkremen Aloe Soothing Sun Cream SPF50 trekker raskt inn i huden og etterlater ingen hvite skjoldet!

Solkrem på bilde: Aloe Soothing Sun Cream SPF50 189,- 
Fuktighetskrem/sminkeprimer på bilde: Son & Park Beauty Filter Cream 399,-

 

Viktig å forsikre at huden har nok med fuktighet

Etter å ha vært i solen er det fantastisk å se den gylne fargen komme frem. Det mange glemmer er at solen faktisk gjør huden tørr. Det er derfor viktig å gi rikelig med fuktighet til huden, på denne måten flasser ikke den fine brunfargen bort. Ved å tilføre huden ekstra pleie og næring gjennom fuktighet vil brunfargen komme bedre frem og vare enda lenger. Koreanske sheet mask er after sun i en utradisjonell forpakning. Vi tipser om tre sheet mask som er enkelt å ta med på reise eller å ha lett tilgjengelig hjemme. Huden din kommer til å tørste etter disse etter å ha vært i sola. Vi har også sheet mask pakken fuktighetsbombe som garanterer masse fuktighet. Fuktighetskremen for kroppen Intensive Shea Butter Cream Lotion er en sikker vinner for resten av kroppen.

Fuktighetsbombe sheet mask pakke fra venstre: N.M.F Aquaring Ampoule MaskVital Hydra Solution og Enjoy Vital-Up Time Watery Moisture Mask 159,-