Finn den beste fuktighetskremen for din hud

Når klima endrer seg, endrer også huden seg. Det er på tide å gjøre endringer med hudpleierutinen. Vi har derfor lagd en guide på å finne den beste fuktighetskremen for din hud.

 

I 10-stegsrutinen innen koreansk hudpleie er ofte fuktighetskremen nest siste eller siste steg. Denne er derfor et viktig trinn fordi den forsegler næringen og fuktighet fra tidligere trinn. En fuktighetskrem gir ikke bare fuktighet som navnet sier, men den skal også være tilpasset din hud. Fuktighetskremen skal være med på å behandle og gjøre huden sunn, uten å forverre kondisjonen av huden.

 

Fet hud eller kombinasjonshud, som blir oljete i løpet av dagen

Fuktighetskremen Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion With Birch Sap er føles lett på huden og holder huden under kontroll. På denne måten slipper du å bekymre deg for at huden blir oljete i løpet av dagen. 

 

Fet hud eller kombinasjonshud, men veldig tørr på noen områder.

For de som trenger ekstra fuktighet men kan lett bli oljete eller fet i løpet av dagen, så anbefaler vi Honey Ceramide Full Moisture Cream. Kremen gir fuktighet og holder oljeproduksjonen i huden i balanse hele dagen. 

 

Fet eller kombinasjonshud, men bare litt tørr.

For fet og kombinasjonshud er det viktig å finne en fuktighetskrem som ikke gjør det noe mer oljete i løpet av dagen. Da kan vi anbefale sneglekremen Advanced Snail 92 All In One Cream som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og deilig. I tillegg har også sneglesekret egenskaper som gjør den suveren som anti-aging og roer ned huden.

 

Fuktighetskrem for alle hudtyper, men ønsker å fokusere på anti-aging

Missha er et hudpleiemerke som fokuserer mye på anti-aging. En av deres mest populære kremer er Super Aqua Cell Renew Snail Cream som har vunnet prestisjefulle priser for hvor fantastisk den er. Noe annet som må nevnes er at kremen inneholder hele 70 % sneglesekret. Kremen gir masse fuktighet og gir super myk hud.

 

Veldig tørr og sensitiv hud

For de med veldig tørr og sensitiv hud er PHA Moisture Renewal Power Cream fra COSRX et must. Den inneholder PHA som er en mildere syre, som gjør at den passer best for de med sensitiv hud. Fuktighetskremen passer utmerket for de som ønsker ekstra fuktighet, spesielt nå som vi går mot kaldere tider. Hvis du ønsker enda mer fuktighet i din hudpleierutine kan vi også anbefale Hyaluronic Acid Hydra Power Essence.

 

Normal hud og sensitiv hud, men ønsker det lille ekstra.

For det lille ekstra, så kan vi anbefale nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa MaskDet er så enkelt som å påføre dette som siste steg i kveldsrutinen før du legger deg, også våkner du opp med myk og deilig hud. Les mer om nattmaske.

 

Uren hud og kviser

Når du er utsatt for uren hud og kviser er det viktig å bruke hudpleieprodukter som er med på å roe ned huden og som behandler den. Vi kan anbefale honningmasken Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask som spesielt for de med fet/oljete hud og for de som er lettere utsatt for kviser. I tillegg har vi også Centella Blemish Cream som er en krem som inneholder ingrediensen Centella asiatica som jobber akkurat for å roe ned områdene med kviser og reduserer synligheten av kvisearr.