Føl deg ekstra fresh til julebord

Vi er midt i julebordsesongen og det er greit å vite om noen små grep som vil få deg til å føle deg ekstra fresh før kvelden.

Julebord SkinUp

Øyemasker på bilde Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch 199,-

 

Vi har akkurat fått inn to ferske nyheter, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch og Gold Hydrogel Eye Patch, øyemasker fra Petitfée. Øyemaskene inneholder blant annet gull og svart perle som beroliger området under øynene, og virker fantastisk mot hovne og mørke ringer. I tillegg er den også med på å lysne opp området og gi ekstra fukt. 

 

Disse passer perfekt å bruke før du legger sminke, mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Boksen inneholder 30 par øyemasker, men en annen bonus med disse er at de er med på å redusere fine linjer som passer perfekt for andre steder på ansiktet, som på pannen, smile rynker eller halsen.

 

Er det ikke typisk at en kvise plutselig melder sin ankomst rett før kvelden? En livredder som vil redusere synligheten og størrelsen av kvisen er Acne Pimple Master Patch fra COSRX. Det er et lite plaster som du setter på kvisen, og bør brukes kvelden før for best effekt eller noen timer før slik at plasteret får tid til å gjøre mirakler.

 

Ønsker alle en hyggelig førjulstid!