Gi pleie til huden når du sover - Nattmaske og koreansk hudpleie

nattmaske koreansk hudpleie

Innenfor koreansk hudpleie har du sikkert hørt om 10-stegs hudpleierutinen som flere følger slavisk! Dette er selvfølgelig ikke for alle, men du vil kanskje vite hva de enkle grepene for sunn hud er? 

 

Nattmaske pleier huden mens du sover

Nattmaske er noe for deg som ønsker å gjøre noe enkelt og effektivt for huden. Med nattmaske trenger du kun å bruke 2 minutter for påføring! Voila! Etter bokstavelig talt 8 timer skjønnhetssøvn føles huden så mye bedre ut! I tillegg kan alle nattmaskene under også brukes som dagkrem eller en 30 minutters maske. 

 

Vi har tre nattmasker med nøkkelingredienser for et hvert behov:

Honning og biepropolis beroliger huden

Nattmaske på bilde Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 259,-

Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask inneholder hele 87% biepropolis. På samme måte som biepropolis, er honning antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser. Honning og biepropolis er naturlige ingredienser som beroliger huden og passer for uren hud. Smør et passelig lag på huden rett før du legger deg.

 

Ris er en effektiv ingrediens for å jevne ut huden

Nattmaske på bilde Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 279,-

Ris inneholder mineraler og antioksidanter som er med på å rense, mykgjøre og jevne ut huden. Nattmasken fra COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask inneholder 68,9% risekstrakt, som er den beste nattmasken for å jevne ut huden og gir masse fuktighet.

 

PHA eksfolierer huden skånsom og gir masse fuktighet

Nattmaske på bilde PHA Moisture Renewal Power Cream 259,-

PHA er en mildere syre som passer spesielt for de med sensitiv hud elller for de som ikke har brukt så mye syrer. PHA Moisture Renewal Power Cream kan brukes som en nattmaske som gir masse fuktighet, i tillegg til at den skånsomt eksfolierer huden. 

 

Få en god skjønnhetssøvn med nattmasker som gjør jobben for deg mens du sover.