Gi umiddelbar fuktighet og næring til huden med koreanske sheet mask

Hva er en sheet mask? Du er kanskje ikke den eneste som lurer på dette. Sheet mask går under mange aliaser: face sheet mask, ansiktsmaske, sheetmaske og dukmaske. Sheet mask er super populær trend innenfor koreansk hudpleie, hvis du er heldig kan du også få en kul selfie! Ansiktsmasken er på forhånd blitt dyppet i essens eller serum som gir næring til din hud.

 

Koreansk hudpleie er verdensledende

Du har sikkert sett noen selfies av modeller og skuespillere med disse «skumle» maskene på, men deres funksjon er langt hyggeligere enn det ser ut som heldigvis. Face sheet masken kommer fra Sør-Korea som er verdensledende i hudpleie. Disse maskene har en variasjon av problemområder de skal løse, slik som tørr hud, fine linjer og rynker. På vinteren ønsker du kanskje litt ekstra fukt og på sommeren etter du har vært i solen trenger du kanskje en maske som virker beroligende for huden. 

 

Dukmaske sparer deg tid

Face sheet masks er en fin måte og holde huden din i balanse for deg som ikke vil bruke noe ekstra tid. Det er enkelt og ikke tidskrevende i det hele tatt. En stor fordel er jo selvfølgelig at det er tidsbesparende. Ansiktsmasken er dyppet i serum eller essenser og skal virke i omtrent 10-20 min. Etter skal du kun massere overflødig serum fra masken inn i huden, og det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etter. Du kan bruke en ny hver kveld dersom du ønsker det, men det er lurt å ta det gradvis slik at huden din blir vant til det.

Anbefales å bruke før du skal legge deg, og la serum og essensen tørke slik at denne blir absorbert inn huden i ansiktet over natta. For en beroligende effekt kan du også ha dukmasken i kjøleskapet og ta denne ut noen minutter før bruk.

 

Her er våre koreanske favorittmasker

For ekstra fuktighet: Mediheal, N.M.F Aquaring Ampoule Mask, Denne er dynket i essens og slukker tørsten til enhver dehydrert hud. Det er mer enn nok essens til å smøre på andre steder i kroppen hvis du ønsker det.

 

For urenheter og antiaging: For å roe ned huden er sneglemaskene MISSHA, Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel MaskMizon, Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask og COSRX One Step Moisture Up Kit eller One Step Pimple Clear Kit  for deg som ønsker en antiaging maske som roer ned og jevner ut huden. Inneholder sneglesekret som er effektiv ingrediens mot akkurat dette. 

 

Det lille ekstra: 3-stegs masker består av ekstra komponenter som gir det lille booste huden trenger. Blant våre favoritter er  COSRX, One Step Moisture Up Kit og A by. Bom, Super Power Baby Doll Mask, 

 

Vil du prøve en koreansk sheetmaske? Se vårt utvalg av sheet mask.