Hva er essens i koreansk hudpleie?

 

Er du ny i den koreanske hudpleie verdenen? Da er det et hudpleieprodukt du bør få med deg i din hudpleierutine, nemlig essens.

 

Hva er essens?

Essens er hjerte i koreansk hudpleie, og fungerer som en blanding mellom toner og serum. Hovedoppgave for en essens er å gi fuktighet, reparere og øke fornyelsen av huden. Våre essenser på Skinup er nøye utvalgt til å gi deg det du trenger. Essens er et viktig trinn i din hudpleierutine som hjelper huden å forberede seg til fuktighet og næring.

 

Hvorfor bør du bruke essens?

Når du bruker essens er det viktig at huden er så ren og mottakelig som mulig. Derfor anbefaler vi å starte med en rens og evt. toner. Deretter påfører du et par dråper essens i hendene og gnir dem sammen. Bruk hendene til å klappe inn og fordele essensen på hals og ansikt og la det tørke i noen minutter. Fortsett hudpleierutinen din med evt. serum og fuktighetskrem.

 

Essens som du finner på SkinUp

Vi har nøye valgt ut hvilke essenser vi har på SkinUp. Her er våre essenser:

TIPS! Essens har en lett og tynn konsistens. Hvis du ønsker å gi huden litt ekstra pleie en dag, så kan du ta flere lag med essens. La det tørke for hver gang, og du vil med en gang merke at huden føles mer «dewy» og myk.

 

Vår bestselger

Godbiten Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX er en høykonsentrert essens som inneholder 96% sneglesekret. Sneglesekret er en effektiv ingrediens som bidrar til å berolige irritert hud, gi fuktighet og jevne ut huden. Den reduserer rett og slett synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Som et tilskudd til huden reparerer den huden, gir glød, elastisitet og bevarer fuktigheten i huden. Passer for alle hudtyper.

 

Til hud som trenger ekstra fuktighet

Essensen fra COSRX, Hyaluronic Acid Hydra Power Essence fokuserer på å gi ekstra fuktighet til huden. Dette gjør den ved å gjenopprette den naturlige fuktigheten i huden din, samtidig som den bidrar til å holde på den. Den trekker raskt inn og føles lett på huden. Essensen inneholder aktive ingredienser som spesialiserer seg på å gjøre ru og tørr hud, myk igjen.

 

Sensitiv hud som trenger ekstra pleie

Pyunkang Yul Essence Toner er en toner essens som etterlater huden myk og balansert. Essens toneren fra Pyunkang Yul passer for alle hudtyper, spesielt for deg som ønsker å dempe rødheter, har rosacea, akneutsatt og sensitiv hud. Hvis du ofte føler at huden din er tørr, stram og sensitiv er denne essens toneren for deg.

 

For deg som fokuserer på anti-aging

Time Revolution The First Treatment Essence [Intensive Moist] fra Missha er anerkjent for å være "holy grail" essensen hos mange kvinner i hele verden. Essensen inneholder flere nyttige ingredienser, slik som antioksidanter og vitaminer. Dette bidrar til å jevne ut, fornye og reparere huden på kort tid. Essensen har egenskapen til å holde på fuktighet og bevare elastisiteten i huden. Huden din vil få ekstra glød og et ungdommelig utseende. Produktet trekker umiddelbart inn i huden ved påføring, og huden føles utrolig deilig etter påføring