Hvor kommer sneglesekret fra?

Sneglesekret gjør underverker for huden

Fra venstre: Super Aqua Cell Renew Snail CreamSuper Aqua Cell Renew Snail Ampoule og Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

 

Hvis du er en av de mange som har oppdaget koreansk hudpleie, har du helt sikkert hørt om sneglesekret og de fantastiske fordelene med det. Det neste du har kanskje spurt deg selv er, hvordan produseres sneglesekret? Vi har skrevet om det.

 

Sneglesekret passer for alle hudtyper

Fra å kunne reparere skader på huden til å tilføre anti-aging fordeler, til å berolige irritert hud og redusere synligheten av aknearr, dette er kun noen av fordelene som sneglesekret har. Det er virkelig en ingrediens som hjelper mot forskjellige hudproblemer og hudtyper. Sneglesekret passer derfor for alle, og fungerer veldig bra med andre ingredienser. Noen studier viser til og med at sneglesekret hjelper mot noen typer eksem. Vi har skrevet mer om sneglesekret, Sneglesekret gjør underverker for huden din

 

Hvordan blir sneglesekret produsert?

Du har sikkert tenkt, hvor kommer sneglesekret fra? De som produserer sneglesekret er opptatt av å skape et miljø som er trygt og godt for sneglene. Et miljø der sneglene trives og får nok hvile gir en optimal sneglesekret produksjon. Sneglene blir plassert på et nett i et mørkt og stille rom, dette er et miljø som sneglene trives i. Her får de gå fritt rundt i 30 min, hvor de etterlater seg sneglesekret og snegleslim på sin vei. Under denne prosessen er det ingen ytre påvirkning som tilføres til sneglene. Det er to grunner til dette, første grunn er at testing på dyr i Korea er forbudt og dyrevennlige produkter er super viktig. Andre grunnen er at den beste sneglesekret kommer fra snegler som har fått masse hvile og trives i deres mljø. Derfor er blant annet COSRX opptatt av å ha sunne snegler.

 

Etter sneglene har fått vandre fritt rundt i 30 min, blir sneglene lagt tilbake i deres hjem hvor de kan hvile og samle energi. Etter sneglesekret fra nettene er blitt samlet blir det prosessert for å gjøre det stabilt til å brukes i kosmetiske produkter.

 

Snegleslim og sneglesekret

SkinUps sneglebaserte produkter

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder 96% sneglesekret, og er den første ingrediensen man finner i ingredienslisten. I tillegg er det 11 andre ingredienser som til sammen maksimerer fordelene med sneglesekret. Denne essensen er glød i en flaske, i tillegg til at den jevner ut huden og gir fuktighet. Sneglesekret i denne essensen er prosessert slik at den gir en slimete konsistens, som er faktisk en konsistens som fans av koreansk hudpleie elsker. Mye på grunn av at den etterlater huden myk og deilig.

 

Vår ferskeste nyhet snegleserum Super Aqua Cell Renew Snail Ampoule setter fart på helingsprosessen. Har du kvisearr eller pigmentering og ønsker å fokuserer på anti-aging er dette serumet for deg! Snegleserumet inneholder 65 % sneglesekret, og etterlater huden myk og jevn.

 

Vi har to kremer med sneglesekret som er fantastiske. Sneglekremen fra COSRX, Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder hele 92% sneglesekret. Denne er lett og fantastisk for fet og oljete hud. Kremen fokuserer på at huden ikke skal bli oljete eller fet i løpet av dagen. Hvis du er på utkikk etter en anti-aging krem som gir masse fukt og etterlater huden myk, så er sneglekremen Super Aqua Cell Renew Snail Cream kremen for deg!