Hvor ofte bør du bruke en koreansk sheet mask?

Koreanske sheet mask

Sheet mask på bilde: Enjoy Vital-Up Time Calming Mask 59,- og Dermask Ultra Jet Porecting Solution 59,-

 

Koreanske sheet mask er på forhånd dynket i serum eller essens som garanterer fuktighet og skal dekke hudens behov. Hva er en koreansk sheet mask? Du kan lese mer om den populære trenden på bloggen vår.

 

Koreansk hudpleie ble for fullt kjent på grunn av de ulike sheet mask som blant annet bobler (perfekt for selfies) og nattmasker. Ansiktsmaskene funker faktisk og er en enkel måte å ta med spafølelsen i eget hjem! Derfor er det store spørsmålet hvor ofte bør jeg bruke en koreansk sheet mask?

 

En generell regel er at sheet mask som gir fuktighet kan du bruke daglig, som gjelder de fleste koreanske ansiktsmasker. Når det gjelder eksfolierende og anti-aging ansiktsmasker så bør disse brukes tre ganger i uken. Din hudtype spiller også en viktig rolle i hvor ofte du kan bruke en sheet mask. Det er viktig å følge med på hvordan huden din reagerer etter du har brukt masken. Fet hud kan ofte tåle en clay mask opptil tre ganger i uken, sammenlignet med sensitiv eller tørr hud som ikke trenger mer en gang i uken.

 

kviser sheet mask

Ha det bra kviser - Sheet mask pakke 169,-

 

Vi lister opp våre favoritter under:

For kviser og acne:

Her er det viktig å liste opp viktige ingredienser som vil roe ned huden og ikke bidra til at urenheter eller kviser blusser opp noe mer enn nødvendig. Sheet masken fra Mizon, Enjoy Vital-Up Time Calming Mask inneholderbiepropolis som er et kjent komponent som roer ned huden. I tillegg elsker vi boblemasken Dermask Ultra Jet Porecting Solution fra Dr.Jart. Den siste favoritten er Teatree Care solution Essential Mask som består av tretreolje som også er super mot kviser og acne.

 

For anti-aging:

For å bremse ned aldringstegn i huden er det også viktig å fokusere på å gi huden ekstra fuktighet. 2-stegs masken Collagen Skin Fit Mask gir rikelig med fuktighet gjennom en essens og tilslutt en sheet mask som låser fuktighet inn i huden. Vi er også helt besatt av nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask fra COSRX. Denne nattmasken forsikrer at du våkner opp med myk hud, i tillegg inneholder den risekstrakt som lysner huden og gjør den jevn og plettfri. Din skjønnhetssøvn for en helt ny betydning.

 

For tørr hud:

Hvis du har tørr hud er 3-stegs masken One Step Moisture Up Kit et must! Den inneholder blant annet biepropolis, hyaluronsyre og sneglesekret som er fantastisk for huden når du ønsker å tilføre og bevare fuktighet i huden. En annen sheet mask som er en stor favoritt er N.M.F Aquaring Ampoule Mask er real fuktighetsbombe.