Hvordan sette av tid til deg selv med koreansk hudpleie?

koreansk hudpleie

Koreansk hudpleie er synonymt med selvpleie, og det er viktig å ta vare på seg selv. I en hverdag hvor tiden er vår verste fiende kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv. Vi viser hvor enkelt det er å prioritere tid til egenpleie, som enhver bør unne seg.

 

10 minutter

Det sies at øynene er vinduet til vår sjel, men området under øynene våre reflekterer våre liv. Om morgenen før du legger på concealeren, legg en øyemaske under øynene. Partiet under øynene blir dermed fuktig og myk, som gir den perfekte basen for concealeren din. Dette kan du gjøre i mens du raskt spiser frokosten. Om kvelden kan du ta på øyemasken etter du har fjernet sminken, ha på denne i 10 minutter mens du ser på tv eller leser en god bok.

 

15-30 minutter

Du trenger ikke å besøke et av de luksuriøse spastedene (selv om det er digg en gang i blant), for å virkelig få spafølelsen. Hva med å ordne dette hjemme i egen stue eller bad for en billigere penge? Sett på en av dine favoritt serier og en sheet mask. La sheet masken gjøre sine underverker for huden, i mens du ser på tv eller tar deg et bad. I stedet for å scrolle deg gjennom instagram eller facebook (som man gjør altfor ofte) så sett av tid til en sheet mask, eller enda bedre hvorfor ikke å ha en sheet mask på når du gjør dette! En koreansk sheet mask kan du bruke opptil tre ganger i uken, i tillegg har vi skrevet mer om hva en sheet mask er. 

 

8 timer

Mange kunne ønske at det var flere timer i døgnet, for hvem vil ikke ha mer tid. Vi bruker omtrent 1/3 av dagen på å sove. Hva om jeg fortalte deg at du kan pleie huden mens du sover også? En nattmaske tar mindre en 5 minutter å påføre, også kan du la den virke hele natta. Nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask er genial og er en bestselger. Du våkner da opp med silkemyk hud som er klar for en ny dag og perfekt base for sminken.