Hvorfor velge koreansk hudpleie? - SkinUp.no

Hvorfor velge koreansk hudpleie -  SkinUp.no 

Koreansk hudpleie er muligens ikke satt på dagsordenen hos nordmenn helt enda, men det er absolutt noe som er i vinden, og flere har fattet sin interesse for dette. Koreansk hudpleieprodukter skiller seg nemlig fra vestlige produkter som vi typisk finner i Norge, ikke bare på pris men også på kvalitet.

Koreansk hudpleie er over et tiår foran oss i innovasjon på hudpleie, men hvordan har dette skjedd? Koreanske kvinner er en gruppe som har skyhøye forventninger til hudpleie. Det er nettopp disse høye forventningene som det koreanske hudpleieindustrien etterstreber, og som har gitt konkurranse på markedet. Dette har med fordel også ført til en variasjon av naturlige og effektive produkter som faktisk funker, og som er tilpasset til enhver persons behov og hudproblemer.

 

Les også: 

De 10-stegene i en koreansk hudpleierutine

 

Her er topp 5 grunner til å velge koreanske hudpleie:

#1: Innovasjon og produktutvikling: Hjerte av innovasjon i skjønnhetsindustrien ligger i Seoul. Det er her de unike formuleringene i kremer og produkter blir til. Her har blant annet BB cream,sheet mask og cushion compact sitt opphav.

 

#2: Skånsom mot huden: Koreansk hudpleie har et stort fokus på å bruke naturlige ingredienser uten harde kjemikalier.

 

#3: Unike ingredienser: Koreansk hudpleie er ikke redd for å teste ut nye ingredienser, som har gitt banebrytende ingredienser slik som sneglesekret og biepropolis. Ved å bruke ferske ingredienser i formuleringene har gitt resultater for huden som du ellers ikke ville opplevd.

 

#4: Inside-outside results: Vi er ofte utålmodige når det gjelder resultater, og en filosofi bak koreansk skjønnhet er at resultatene kommer fra innsiden før det synes på utsiden. Resultater skjer ikke over natten, men ved å sørge for fuktighet og næring til huden så vil resultatene vare livet ut.

 

#5: Du får mer for pengene: Konkurranse blant merkene er positivt for deg og meg. Dette holder prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet.