Koreansk hudpleie er redningen for tørr vinterhud

Koreansk hudpleie redningen for tørr vinterhud

Med vinteren trenger huden ekstra næring og fukt – Disse enkle grepene vil etterlate huden din myk.

 

Vi har testet og håndplukket tre favoritter som vil gi ekstra omsorg og pleie til huden. De koreanske hudpleieprodukter passer for alle hudtyper. Produktene kan fint inkluderes i din allerede etablerte hudpleierutine, og vi har også tatt med et enkelt 3-stegs produkt som kan erstatte din daglige hudpleierutine.

 

Her er våre absolutt favoritter i vinter:

Rens og toner for tørr hud

Blant favorittene er One Step Moisture Up Pad fra COSRX. Etter du har fjernet sminken og vasket ansiktet stryker du paden lett over ansiktet. Denne funker som en rens, toner, eksfolierende og sminkefjerner i en pad. I tillegg inneholder denne effektive ingredienser som tilfører huden ekstra fuktighet, samtidig som den opprettholder den naturlige balansen i huden og fjerner døde hudceller. Denne etterlater huden din utrolig myk. Et 3 in 1 produkt, så enkelt er det!

 

Essens som gir ekstra fuktighet og fjerner kvisearr

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er ikke bare en favoritt hos oss, men også blant kvinner over hele verden og velkjente vloggere. Essensen inneholder 96 % filtrert sneglesekret, som er en effektiv ingrediens som jevner ut kvisearr, beroliger huden og gir fuktighet. Essensen klapper du lett inn i huden etter rens, og evt. toner. Denne essensen er absolutt en favoritt og passer for alle hudtyper til og med fet hud. Absorberes raskt inn i huden, og gir huden glød og en ordentlig boost. 

 

Har du tørre partier i ansiktet?

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence spesialiserer seg på tørr hud og tørre partier. Essensen har den unike evnen å gjøre huden fuktig jevnt over hele ansiktet. Produktet trekker seg raskt inn i huden og etterlater den myk, uten å gjøre den oljete. Denne passer derfor utmerket i vintermånedene, og bekjemper tørr vinterhud som tørster etter fuktighet. 

 

Alt du trenger i en 3-stegsmaske.

One Step Moisture Up Kit er et 3-stegs kit som består av en rens, eksfolierende pad og sneglesekret face sheet mask. Kitet er helt fantastisk hvis du er på reise eller ønsker å gi huden ekstra pleie og omsorg. Passer for alle hudtyper og kan lett erstatte din daglige hudpleierutine. Utrolig enkelt og gir ekstra fuktighet til huden. Hvis du ønsker kan du avslutte med fuktighetskrem.