Koreansk hudpleie - løsningen på et hvert hudproblem

Koreansk hudpleie vil virkelig løfte huden din opp på et helt nytt nivå. Etter en unormal stor interesse for koreansk hudpleie ble SkinUp til. SkinUp er en norsk nettbutikk som tilbyr koreanske hudpleieprodukter som er testet og håndplukket for det norske markedet.  Vi vil gjerne hjelpe deg med å komme i gang med veien din mot plettfri og sunn hud.

 

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

Koreansk hudpleie er kjent for å forebygge og ta tak i problemene før de faktisk oppstår. Fokuset er å være proaktiv og gi huden næring og pleie, for sunn hud er frisk hud. Dette betyr at man trenger mindre sminke, som er utrolig deilig med tanke på tid og penger. Myndighetene i Sør-Korea innvilger flere millioner til produktutvikling og innovasjon på hudpleie. Dette gir rom for å eksperimentere, og har resultert i unike ingredienser som faktisk funker. Spennende ingredienser slik som sneglesekret og biepropolis oppstod nettopp fra koreansk hudpleie. I tillegg har sheet mask, BB-krem og cushion også sine røtter fra koreansk hudpleie.

 

Les også:

De 10-stegene i en koreansk hudpleierutine 

5 gode grunner til å velge koreansk hudpleie.

Våre bestselgende produkter som inneholder sneglesekret

 

 

Koreansk hudpleie er super trendy, og det med god grunn.

Interessen for koreansk hudpleie har skutt i været, og kjente europeiske hudpleiemerker har for lengst prøvd å kopiere og gjøre sine varianter av blant annet BB-krem, sheet mask og serumer. En stor fordel med å velge koreansk hudpleie er at produktene faktisk er rimeligere uten at det går på bekostning av kvalitet. Produktene er drøye i bruk og varer kjempe lenge! Du har kanskje sett utallige selfies med sheet mask, som er unik måte å tilføre huden umiddelbar pleie og fuktighet.

 

Sheet mask fra venstre: Boblende sheet mask 59,- og beroligende biepropolis sheet mask 59,-

 

Les også:

Hva er sheet mask?

Hvor ofte kan jeg bruke sheet mask?

 

Hemmeligheten bak plettfri hud er…

Koreanske kvinner investerer mye tid og penger på hudpleie, og resultatet er plettfri hud. Plettfri hud trenger sjeldent mye sminke. En typisk norsk kvinne sin hudpleierutine består kanskje av rens og fuktighetskrem, sammenlignet med en koreansk kvinne som kan ha fem til ti steg i sin hudpleierutine. Ikke bli skremt nå, det er ikke nødvendigvis noe de følger hver dag. Fokuset er på gjennomfuktet hud, naturlige ingredienser som faktisk funker og anti-aging i en tidlig alder. Tankesettet er derfor korte ingredienslister med effektive ingredienser, fuktighet og serum. Dette er absolutt noe vi kan lære av.

 

Glød i en flaske: Essensen med stjerneingrediensen sneglesekret Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 279,-

 

Hva kan vi lære av koreansk hudpleie?

Vi er ofte utålmodige når det gjelder resultater, og en filosofi bak koreansk hudpleie og skjønnhet er at resultatene kommer fra innsiden før det synes på utsiden. Resultater skjer ikke over natten, men ved å sørge for fuktighet og næring til huden jevnlig så vil resultatene vare livet ut. I tillegg har hver enkelt av oss ulike behov når det gjelder hudpleie. Det er lett å kombinere ulike hudpleieprodukter, men det er viktig at du velger produkter som passer for din hudtype. Vi i SkinUp vil gjerne hjelpe deg å komme i gang, gjerne send oss en mail om det er noe du lurer på, på admin@skinup.no.

 

Vi vil gjøre det enklere for deg

På vår nettside SkinUp.no har vi sortert hudpleieprodukter etter hudtype og hudproblem. Vi har også hudpleiepakker som også kan være interessant og spennende å prøve for deg som er helt ny på koreansk hudpleie.