Koreansk hudpleie og glass skin - Få mindre synlige porer!

Har du prøvd alt for å bli kvitt porene dine? Vi har løsningen her.

 

Kan jeg bli kvitt porene mine?

Porer er noe alle har, og som ingen kan være uten. Det er små hull/groper i huden som alle naturlig har. Det er også genetiske hvordan disse utspiller seg, noen har store andre har mindre synlige porer. Men en ting er hvert fall klart, du kan aldri bli kvitt de! Du kan derimot lære deg å kontrollere disse og oppnå den nyeste hudpleieidealen, glass skin, hvor porene synes minimalt.

 

Hva er glass skin?

Glass skin er den nyeste hudpleieidealen innen koreansk hudpleie og K-beauty. Det som kjennetegner «Glass-hud» er hud som er klar, uten synlige porer, gjennomsiktig og glødende slik som glass. Høres deilig ut ikke sant?

 

Hvordan få til glass-hud?

Her er det snakk om å legge lag på lag av lette hudpleieprodukter slik at huden ser fuktig, sunn og plump ut. Som du enkelt kan gjøre med dine hudpleieprodukter. Men for å gjøre det superenkelt for deg så har SkinUp.no akkurat introdusert det ultimate koreanske hudpleieproduktet for pore-behandling! Two in One Poreless Power Liquid er en toner og serum som rett og slett minsker synligheten av porene, samtidig som den renser og gir en deilig kjølende effekt på huden. Produktet kan brukes daglig og gir også fuktighet til huden. En lett serum som absorberes raskt inn i huden!

 

Two in One Poreless Power Liquid gir deg mindre synlige porer

Two in One Poreless Power Liquid er en av de ferskeste nyhetene til COSRX, og den ble utsolgt på noen timer i Asia. Endelig har den kommet på SkinUp! Flere anmeldelser har skrevet varmt om produktet som passer for alle hudtyper inkludert sensitiv og akneutsatt hud. Inneholder nøkkelingredienser slik som BHA som renser porene og tannin som bidrar til at porene trekker seg sammen. Produktet er mild, lett å bruke og kan brukes sammen med andre hudpleieprodukter. Som en bonus reduserer den også rødheter og gir fuktighet.