NYHETER som gir glød og feilfri hud - NEOGEN og ACWELL

Endelig kan vi introdusere så mange spennende nyheter i koreansk hudpleie hos oss på SkinUp. Vi kan introdusere noen godbiter fra hudpleiemerkene NEOGEN og ACWELL. 

 

Vi har 3 godbiter fra NEOGEN og ACWELL som gir noen fantastisk resultater. Takket være resultatgivende ingredienser slik som fermenterte ingredienser og lakrisvann så er du på god vei til feilfri, sunn og glødende hud.

 

Vinnerduoen for glød og feilfri hud

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner og NEOGEN Real Ferment Micro Essence er noe du må prøve. Toneren og essensen har begge vunnet priser innen koreansk hudpleie, og det er ikke så rart når de gir masse fuktighet til huden og passer alle hudtyper. Begge har en vann-aktig lignende utseende og konsistens. Toneren fra ACWELL har en hint av farge av oransje, og NEOGEN essensen har en klar farge. De er hver for seg noe for seg selv, men sammen så får du raskere resultater. Passer ypperlig mot kvisearr og pigmentering. Et stort bonus er at de er drøy i bruk.

 

Serum for jevn hud og balanse i talgproduksjonen

NEOGEN Real Ferment Micro Serum inneholder 61% fermenterte ingredienser som gjør den til en utjevnende serum som balanserer oljeproduksjonen i huden. Serumet er et must på veien til jevn og myk hud. For maksimal effekt anbefales det å bruke med NEOGEN essensen.