Nytt vegansk hudpleiemerke på SkinUp - BARULAB

BARULAB er et spennende hudpleiemerke innen koreansk hudpleie, som tilbyr 100% veganske hudpleieprodukter. 

 

BARULAB - Et spennende nytt hudpleiemerke

Vi har lenge hatt øynene på disse sheet maskene fra Barulab. Vi kan endelig tilby disse her på SkinUp.no. Formuleringen på disse sheet maskene er helt fantastiske, i tillegg er de 100% veganske. Materialet brukt på dukmaskene er også 100% vegansk. Må prøves!

Sheet mask for et hvert hudproblem

Vi har tatt inn 7 sheet mask fra Barulab som dekker forskjellige hudproblemer. Sheet masker er en fin måte å få en umiddelbar effekt, men det er viktig å bruke hudpleieprodukter eller sheet mask jevnlig for å få kontroll på hudproblemet. Barulab har utviklet sheet masker som dekker en variasjon av behov som er et stort bonus. 

De ulike sheet maskene har en hovedingrediens/nøkkelingrediens som fokuserer på et behov. Vi forklarer under:

AHA/BHA: Eksfolierer og bidrar til raskere cellefornying og eksfolierer huden som hjelper huden å få frem sin indre glød.

Aloe Vera: Beroliger huden med avkjølende effekt og demper irritert hud og rødheter. Gir glød og huden en fresh look. Anbefales etter en dag i sola eller for ekstra pleie til huden. 

Cica: Denne sheet masken har spesielt fokus på å reparere irritert hud med Centella Asiatica, som er kjent for pleiende egenskaper. En fantastisk sheet mask hvis du har vært ute i sola, har rødheter eller trenger å roe ned huden. 

Green Tea: gir balanse og beroliger huden. Sheet masken gir også masse fuktighet, og er super hvis du ønsker å gi ekstra pleie til huden en dag. 

Hyaluron: Gir masse fuktighet til hud. En super sheet maske å bruke jevnlig hvis huden føles stram eller du ønsker å tilføre huden fuktighet. 

Tea Tree: Formuleringen inneholder te tre ekstrakter som pleier huden og forhindrer at nye utbrudd av urenheter og kviser dukker opp. Sheet masken bidrar til å balansere talgproduksjonen i huden, som gir fresh og myk hud.

Vitamin C: Vitamin C er kjent for å jevne ut huden , og denne sheet masken bidrar akkurat til det. I tillegg gir den umiddelbar glød. Bruk denne sheet masken kvelden før du skal noe spesielt for instant glow!

 

7-dagers sheet mask utfordring med BARULAB

Vi har lagd en sheet mask pakke som inneholder alle de 7 sheet maskene fra Barulab. Da får du prøvd ut alle sheet maskene, og gitt huden næring og pleie. I tillegg så får du det litt rimeligere også.