Egen hudpleieserie på kviser og urenheter

 

Endelig kan vi dele med dere at vi har tatt inn Pyunkang Yul sin egen hudpleieserie ACNE. Hudpleieserien består av milde hudpleieprodukter som er utviklet for å behandle kviser og urenheter. Serien skal ikke tørke ut kviser og urenheter, men pleie huden, slik at hudproblemet blir borte og forblir borte. Denne hudpleieserien passer derfor for akneutsatt hud.

 

En rens som holder kontroll på talgproduksjon

Rensen Pyunkang Yul ACNE Facial Cleanser er mild, uten lukt og tørker ikke ut huden. Den bidrar til å balansere fuktigheten i huden og kontrollere overproduksjon av talg og overflødige oljer i ansiktet. Rensen er beroligende og hjelper å holde porene dine i sjakk

 

Kvisekrem som ikke tørker ut huden

Kvisekremen Pyunkang Yul Acne Spot Cream brukes på de utsatte områdene, og formålet er å behandle og pleie. Ved hjelp av ingredienser som gjør porene mindre synlige, holder bakterier unna og unngår at porene blir tette bidrar du til at kviser og urenheter blir borte og mindre synlige raskere.

 

Kviseplaster holder bakteriene unna

Kviseplasteret Pyunkang Yul ACNE Spot Patch er en genial måte å holde bakterier unna, i tillegg til å unngå at kvisen blir større eller mer betent. Du plasserer den enkelt over kvisen eller urenheten, og den reduserer synligheten av kvisen og gjøre den mindre raskere. 

 

Kremen som holder den fete huden i sjakk

Kremen Pyunkang Yul ACNE Cream er mild, har ingen lukt og en gele konsistens. Den trekker raskt inn i huden og gir masse fuktighet uten at huden føles fet eller eller klissete etter påføring. Ingrediensene i kremen fokuserer på å berolige, antibakteriell-effekt og tetter ikke porene igjen.