Sheet mask gir næring og fuktighet til hud som har vært i solen

Sheet mask er en enkel måte å dekke et behov umiddelbart. Tørr hud, berolige eller trenger du glød, sheet mask fikser det. Vi kan takke koreansk hudpleie for det store utvalget man kan velge mellom! En ting sheet mask passer for, er for å roe ned og gi masse fuktighet til hud som har vært i solen.

 

Sheet mask er en after sun i en annen forpakning 

Det er deilig at sola og sommeren endelig er her! Vi nordmenn er kjempe glade i sola, og når den først er fremme er vi også ute. Selv om sol gir oss mange viktige ting, slik som vitamin D og lykke er det også viktig å beskytte huden med solkrem. Det er like viktig å pleie huden etter å ha vært i solen. Som de fleste vet er sola den verste fienden når det gjelder rynker og linjer. I tillegg så forårsaker solen også at huden blir tørr.

 

Vi har listet opp tre koreanske sheet mask som vil gi masse fuktighet og pleie til huden etter en dag i sola. Disse er også helt geniale å pakke med på ferie, tar lite plass og passer i toalettmappen! Alle sheet maskene under passer også for urenheter og akneutsatt hud, fordi de inneholder viktige ingredienser som roer ned huden.

 

1. Soothing Hydra Solution fra Dr. Jart+ 59,-

Denne er en sheet mask som er suveren på å roe ned huden. Den inneholder viktige ingredienser som roer ned rødheter og passer for sensitiv hud. Ikke bare passer den for urenheter, men også for solkysset hud.

 

2. Teatree Care solution Essential Mask 49,-

Te tre olje sheet masken fra Mediheal inneholder tetreolje som er en beroligende ingrediens for huden. Din hud vil elske denne!

 

3. Enjoy Vital-Up Time Calming Mask 59,-

Sheet masken fra Mizon inneholder biepropolis som demper rødheter og gir masse næring og pleie til huden. Super deilig!