Sneglesekret gjør underverker for huden din

Jeg vet hva din første tanke er, kanskje æsj? Men sneglesekret er en anerkjent ingrediens i koreansk hudpleie. Hvis du ønsker å jevne ut hudtonen din, fjerne rynker og berolige irritert hud er dette absolutt verdt et forsøk.

 

Mange sverger til snegleprodukter

Sneglesekret er ikke noe nytt i koreansk hudpleie, og de har i lang tid brukt snegleslim som en hovedingrediens i hudpleieprodukter. Flere i hele verden omtaler sneglebaserte produkter som deres «holy grail», som er produkter de sverger til. Sneglesekret inneholder effektive ingredienser som faktisk minsker synlighet av arr, reduserer pigmentering, gjør huden myk, jevner ut, strammer og fornyer huden. Det er derfor sneglesekret ofte brukes i antiaging produkter.

 

Bestselgende sneglekrem og -essens

Det er et stort utvalg av hudpleieprodukter basert på snegleslim, og noen av bestselgerne i koreansk hudpleie er fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX som trekker raskt inn i huden og etterlater den god og myk. For å få en større effekt på bekjemping av rynker, pigmentering og arr anbefaler vi også Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

 

Sneglesekret kan du også finne i sheet mask

Vi har et bredt utvalg av sheet masker, som er en kjent del av den koreanske hudpleierutinen. Hvis du kun ønsker en umiddelbar boost av sneglesekret har vi disse deilige dukmaskene:

3-stegs maskene One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit fra COSRX 69,-

Anti Wrinkle Mask Return Your Face Young Mizon

 En anti-aging sheet mask: Anti Wrinkle Mask Return Your Face Young 59,-

Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask gir en luksusfølelse 59,-

 

Så hvis du ønsker å «up your skin game» bør du innføre flere snegleslim produkter i din rutine for best mulig effekt! Vi har også lagd en film på våre snegleprodukter.