Solkrem er det beste anti-aging våpenet du har!

Solkrem COSRX

Solkrem på bilde COSRX Aloe Soothing Sun Cream 189,-

Vi vet alle at beskyttelse mot solen er utrolig viktig for å bevare huden. Ved å ta vare på huden tar vi også vare på ungdommeligheten. Solkrem er det beste beste anti-aging våpenet vi har, og bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt.

 

Solkrem som gir ingen hvite skjolder

Vi har vokst opp med solkrem som har etterlatt hvite skjolder, og føles ut som et tykt lag på huden. Solkremen fra COSRX har klart å knekke denne koden, i tillegg til at den funker som en fuktighetskrem. Denne trekker raskt inn i huden og har en mild og deilig lukt. De fleste solkremer innenfor koreansk hudpleie og k-beauty er formulert med skånsomme ingredienser som gir fukt og er milde mot huden.

 

 

Beskytt huden fra solen hele året

Solkrem bør brukes som en fast del av hudpleierutinen, både på sommeren og vinteren. Solkrem beskytter huden mot solens UV-stråler, som forårsaker rynker, fine linjer og pigmentflekker. Solen får også huden til å bli tørr. Vi anbefaler derfor å bruke solkrem daglig etter dagkremen, for å motvirke nettopp disse tingene.

 

Husk at det er høyest solfaktor som gjelder

Mange tror at ved bruk av flere produkter som har solfaktor øker beskyttelsen. Dette stemmer ikke, det er produktet med høyest solfaktoren som gjelder. For å få mest mulig beskyttelse, bør solkrem smøres på nytt utover dagen, dette er kanskje ikke så enkelt. Et tips for å gjøre dette mulig er å bruke padsene fra COSRX One Step Moisture Up Pad og One Step Original Clear Pad​​​​​​​ som fjerner skitt og lett sminke, og gir en ren overflate. På denne måten kan du påføre solkremen din på nytt. Et annet alternativ er å bruke en BB-krem med solfaktor, og utover dagen kan du «touch up» sminken ved å smøre et nytt lag med BB-krem. Våre BB-krem fra MISSHA er en favoritt hos mange, og fokuserer på å ha næringsrike ingredienser og er anti-aging virkende. De gir et naturlig finish og føles utrolig lett på huden.