Våre bestselgere innen koreansk hudpleie akkurat nå

De siste 3 månedene har vi fulgt med på hvilke produkter innen koreansk hudpleie som folk kjøper om og om igjen. Her ser du de 5 mest kjøpte koreanske hudpleieproduktene hos SkinUp.

Kviseplaster bør ha en fast plass i baderomskapet

Vår populære kviseplaster Acne Pimple Master Patch fra COSRX har vært en bestselger helt siden vi introduserte det hos oss på SkinUp. Kviseplaster er et lite plaster som du plasserer på selve kvisen eller urenheten. Kviseplasteret er med på å beskytte kvisen fra å bli enda mer betent og at du skal fikle noe mer på den. Alt dette er med på å gjøre den mindre synlig. Koreansk hudpleie på sitt beste!

Les også:

 

Solkrem som gir ingen hvite skjolder

Solkrem anbefales å bruke hver dag uansett om det er sommer eller vinter. Solbeskyttelse er din bestevenn for å bekjempe rynker, pigmentering og tørr hud. Solkremen fra Aloe Soothing Solkrem fra COSRX er en fast følge hos mange av våre kunder. Den trekker raskt inn i huden og kan fint erstatte dagkremen.

Les også:

 

Vitamin C gir en rekke fordeler

Vitamin C er en rå anti-aging ingrediens, og derfor har Pure Vitamin C serum fra Purito blitt en favoritt hos oss! Visste du at du får ekstra solbeskyttelse ved å bruke Vitamin C serumet under solkremen?

Les også:

 

Fuktighetskrem som gir umiddelbar fuktighet

Deep Sea Pure Water Cream fra Purito er en fuktighetskrem som passer for alle hudtyper. Fuktighetskremen er lett og forfriskende, og er drøy i bruk. Perfekt for dehydrert hud, inkludert hud som er fet/oljete men dehydrert.

Les også:

 

Et multifunksjonelt produkt som vi elsker

COSRX har utviklet bomullspads som er forhåndsdynket i en formulering som er spesialtilpasset din hud. One Step Original Clear Pad er den mest solgte av padsene fra COSRX hos oss i SkinUp. Denne renser dypt inn i huden, løser opp talg og eksfolierer huden. Et 3-in1 produkt! Denne er super å bruke rett etter trening, hvis du er lat en morgen eller som en jevnlig eksfoliering til huden annen hver dag.

Les også: