HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream 50 ml

kr 349.00

HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream er en prisvinnende fuktighetskrem som har fermentert svart ris som hovedingrediens og hyaluronsyre. Fuktighetskremen er en genial krem for deg som ønsker en anti-aging krem og som har sensitiv og/eller tørr hud.

Kremen øker cellefornyelse og tilfører huden fuktighet som varer. I tillegg er den vegansk og inneholder 95% ingredienser som kommer fra naturen. Innhold 50 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne kremen?

Påfør ønskelig mengde til huden som siste steg i hudpleierutinen på kvelden, eller nest siste steg på dagen før solkrem.

Ingredienser

D.I. Water, Propanediol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Carthamus Tinctorius Oil, Polyglyceryl-3 Stearate, Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Aspergillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Hyaluronic Acid, Pulsatilla Koreana Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Cetyl Palmitate, Sodium Phytate, Sorbitan Palmitate, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Butilene Glicol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Tilleggsinformasjon

upc

8809532220724

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *