HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream

kr299,00

HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream er en prisvinnende fuktighetskrem som har fermentert svart ris som hovedingrediens og hyaluronsyre. Fuktighetskremen er en genial krem for deg som ønsker en anti-aging krem og som har tørr hud.

Kremen øker cellefornyelse og tilfører huden fuktighet som varer. I tillegg er den vegansk og inneholder 95% ingredienser som kommer fra naturen. Innhold 50 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne kremen?

Påfør ønskelig mengde til huden som siste steg i hudpleierutinen på kvelden, eller nest siste steg på dagen før solkrem.

Ingredienser

D.I. Water, Propanediol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Carthamus Tinctorius Oil, Polyglyceryl-3 Stearate, Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Aspergillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Hyaluronic Acid, Pulsatilla Koreana Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Cetyl Palmitate, Sodium Phytate, Sorbitan Palmitate, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Butilene Glicol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Tilleggsinformasjon

Vekt0,09 kg
upc

8809532220724

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.

Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.

HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

1 omtale for HARUHARU WONDER Black Rice Hyaluronic Cream

  1. SkinUp Avatar for Sara

    Sara

    Veldig god! Gir min normale til tørre hud det den trenger. Skulle ønske den ikke hadde essensielle oljer, for den lukter ganske lavendel, og så synes jeg forpakningen er ganske dum for det er vanskelig å få ut produkt og man må klemme veldig hardt, men ellers er jeg fornøyd.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.