Tilbud!

THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Emulsion

kr259,00

-24%

THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Emulsion er en fuktighetskrem som gir rikelig med fuktighet. Fuktighetskremen inneholder 71% Bambus-ekstrakt som er med på å holde på elastisiteten i huden og gir en ungdommelig glød. Formuleringen består av solsikkkefrø-olje, olivenolje, edelweis ekstrakt og kamomille vann.

Alt dette er med på å gjøre fine linjer mindre synlige, holder på fuktighet, øker fornyelsen av huden og roer den ned. Alt i en krem. Passer for tørr hud. Kremen er fri for parabener, mineralolje og alkohol. Innhold 150 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne kremen?

  • Du trenger kun litt av kremen. Påfør ønsket mengde i ansiktet og maser det forsiktig inn i huden.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,17 kg

Merke

THE PLANT BASE

THE PLANT BASE er et koreansk hudpleiemerke som ikke bruker vann i sine hudpleieprodukter. I stedet for vann bruker de vann som er tatt ut fra planter som gir en helt annen næring til huden.

De har blant annet en egen hudpleieserie som er basert på Bambus-vann som får huden til å regenerere seg raskere. Dette gjør denne ingrediensen super for anti-aging.

1 omtale for THE PLANT BASE Nature Solution Hydrating Bamboo Emulsion

  1. SkinUp Avatar for Elise

    Elise

    Denne er så bra! Den føles som en litt klissete balm i det du legger den på, men når den trekker inn så blir den helt matt, samtidig som huden føles superfuktett! Fungerer bra for min sensitive akneutsatte kombinasjonshud. Jeg bruker den under en annen krem for øyeblikket, men ser for meg at denne kan brukes alene på sommerhalvåret.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.