Tilbud!

Kimono i 100% Mulberry silke

995.00 kr

-50%
(12 omtaler)

Lekker og eksklusiv kimono i 100% Mulberry silke!

 • Kimonoen i silke er håndsydd og superkomfortabel.
 • Silke er temperaturregulerende, varmende når det er kaldt og kjølende når det er varmt.

Størrelse – One size:

 • Skuldre – 44cm
 • Armer – 58cm
 • Byste – 124cm
 • Lengde – 93cm

Kimono i 100% Mulberry silke vaskes i maskinen på 30 grader uten skyllemiddel.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kimono: En ikonisk klesdrakt og fordelene ved silke

Kimono, et ikonisk klesplagg fra Japan, er et stykke kulturell arv og kunstnerisk finesse som har bevart sin relevans gjennom mange århundrer. Navnet ‘kimono’ betyr bokstavelig talt ‘noe man har på seg’, og det er både et symbol på tradisjon og et vitne om tidløs estetikk. De mest luksuriøse kimonoene er laget av silke, et materiale som gir mange fordeler når det gjelder både stil og komfort.

Silke har vært sterkt knyttet til produksjonen av kimonoer på grunn av dets unike kvaliteter. Det er ikke bare fordi silke gir en uovertruffen mykhet og glans, men også på grunn av dens mange andre fordeler.

Silke er temperaturregulerende
Silke er kjent for sin naturlige temperaturreguleringsegenskap. Den kan bidra til å holde kroppen kjølig i varme klimaer, samtidig som den beholder varme i kaldere miljøer. For kimono-brukere er dette en stor fordel, da klesplagget kan brukes i ulike sesonger uten å føle ubehag.

Kimono i silke er lett og komfortabelt
Silke er utrolig lett og gir en følelse av ‘nesten ingenting’ mot huden. Det er mykt, smidig og gir en luksuriøs komfort som få andre stoffer kan matche. Når man bærer en silkekimono, kan man føle den uforlignelige lettheten og komforten som silke gir.

Eleganse og glans
Silke har en naturlig glans som gir klær et luksuriøst og sofistikert utseende. En silkekimono har en dypt tiltrekkende estetikk, og glansen av silke gjør at farger og mønstre ser mer levende ut. Dette er grunnen til at silkekimonoer ofte er de mest ettertraktede og verdifulle.

Silke er ekstremt holdbart
Silke et utrolig slitesterkt materiale. En godt vedlikeholdt kimono i silke kan vare i flere tiår, og noen blir til og med overført fra generasjon til generasjon.

Silke har mange fordeler, men det er viktig å merke seg at det krever forsiktig behandling og vedlikehold. Det er best å rense en silkekimono profesjonelt, og unngå å utsette den for direkte sollys for å bevare fargen og kvaliteten på silken.

Kimono

Kimonoer er mer enn bare klær; de er et uttrykk for personlig stil, kulturell identitet, og historiske tradisjoner. Å velge en kimono laget av silke er en investering i kvalitet, komfort, og tidløs skjønnhet.

Tilleggsinformasjon

Farge

, , ,

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

12 omtaler for Kimono i 100% Mulberry silke

 1. I** G*
  30. januar 2024
  Jeg er veldig fornøyd med denne kimonoen. Den er utrolig myk og behagelig å ha på seg. Leveransen var rask og kvaliteten er veldig god.
  Nyttig? 0 0
  S**** S*
  20. januar 2024
  Denne kimonoen er ikke bare vakker, men den er også veldig behagelig å sove i. Silken føles luksuriøs mot huden, og jeg føler meg virkelig elegant når...Mer
  Denne kimonoen er ikke bare vakker, men den er også veldig behagelig å sove i. Silken føles luksuriøs mot huden, og jeg føler meg virkelig elegant når jeg bruker den. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  T**** B*
  15. januar 2024
  Jeg har aldri eid en silketing før, men denne kimonoen imponerer virkelig. Kvaliteten er utmerket, og den ser ut som den vil vare lenge. Jeg er veldig...Mer
  Jeg har aldri eid en silketing før, men denne kimonoen imponerer virkelig. Kvaliteten er utmerket, og den ser ut som den vil vare lenge. Jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp.
  Nyttig? 0 0
  I***** K*
  10. januar 2024
  Jeg elsker denne kimonoen! Den er både komfortabel og ser fantastisk ut. Silken føles utrolig myk mot huden, og jeg vil definitivt anbefale den til al...Mer
  Jeg elsker denne kimonoen! Den er både komfortabel og ser fantastisk ut. Silken føles utrolig myk mot huden, og jeg vil definitivt anbefale den til alle som ønsker å skjemme seg bort litt.
  Nyttig? 0 0
  H******** S*
  5. januar 2024
  Bestilte denne kimonoen og fikk den levert innen kort tid. Kvaliteten er veldig god, og den er akkurat som beskrevet. Veldig fornøyd med mitt kjøp.
  Nyttig? 0 0
  L**** D*
  25. desember 2023
  Jeg elsker å bruke denne kimonoen. Den er veldig behagelig og har en nydelig design. Silken føles fantastisk mot huden, og jeg vil definitivt anbefale...Mer
  Jeg elsker å bruke denne kimonoen. Den er veldig behagelig og har en nydelig design. Silken føles fantastisk mot huden, og jeg vil definitivt anbefale den til alle som ønsker en luksuriøs nattkjole.
  Nyttig? 0 0
  L***** A*
  6. desember 2023
  Anbefales på det sterkeste
  Fantastisk kimono i 100% Mulberry silke. Rask levering og produktet lever opp til forventningene.
  Nyttig? 0 0
  H******** K*
  2. desember 2023
  Beste nattkjolen ever
  Jeg elsker min nye kimono! Den er ikke bare vakker, men også utrolig komfortabel å sove i.
  Nyttig? 0 0
  I** M*
  14. november 2023
  Luksuriøs Følelse
  Denne kimonoen er en drøm å ha på. Silken kjennes myk mot huden og kvaliteten er utmerket. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet!
  Nyttig? 0 0
  E*** G*
  10. november 2023
  Denne kimonoen er virkelig perfekt. Den ser flott ut, føles fantastisk mot huden og er av ypperste kvalitet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med mitt ...Mer
  Denne kimonoen er virkelig perfekt. Den ser flott ut, føles fantastisk mot huden og er av ypperste kvalitet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med mitt kjøp.
  Nyttig? 0 0
  H***** J*
  14. august 2023
  Rask Levering og god kvalitet
  Ble positivt overrasket over hvor raskt kimonoen ankom. Perfekt som nattkjole for fruen og kvaliteten er topp.
  Nyttig? 0 0
  S*** B*
  14. juni 2023
  Elegant og Komfortabel Kimono
  Kimonoen er utrolig behagelig å ha på. Føles luksuriøs og er av meget god kvalitet.
  Nyttig? 1 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *