products cosrxpropolissynergipad - SkinUp - COSRX Propolis Synergy Pad
COSRX Propolis Synergy Pad
kr299,00 Kjøp

COSRX Propolis Synergy Pad

kr299,00

Merke:COSRX

COSRX Propolis Synergy Pad er en bomullspad som vil gi en oppkvikker for kjedelig hud som trenger fuktighet og naturlig glød.

Bomullspadsene er større enn en vanlig bomullspad og er forhåndsdynket i en formulering som inneholder hele 84% propolis som gir fuktighet til huden som varer.

Huden absorberes denne fort og vil ikke gi en klissete finish. Denne funker også som mild eksfoliering til huden. Passer for alle hudtyper, spesielt tørr og kjedelig hud. Innhold 70 pads.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg COSRX Propolis Synergy Pad? 

Etter rens eller dobbelrens, stryk bomullspaden over ansiktet og hals. Unngå øynene. Bruk den andre siden til stryke forsiktig over ansiktet. Avslutt med fuktighetskrem evt. solkrem.

Ingredienser

Propolis Extract, Butylene Glycol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Allantoin, Honey Extract, Lactobionic Acid, Royal Jelly Extract, Glycerin, Water, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine Salicylate, Sodium Hyaluronate

Tilleggsinformasjon

Vekt0,288 kg
upc

8809598453500

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Propolis Synergy Pad

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Propolis Synergy Pad”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.