COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizng Cleanser 50ml

kr 149.00

Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser fra COSRX er den ultimate rensen for å gi deg en fuktighetsgivende og strålende hud.

Denne avanserte rensen er spesielt utviklet for å rense huden skånsomt samtidig som den gir intens hydrering og etterlater huden myk og glødende.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En ansiktsrens for alle hudtyper

Den trippelte hyaluronsyreformelen til Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser gir umiddelbar og dyp fuktighet til huden din. Hyaluronsyre er en kraftig fuktighetsgiver som binder og holder på fuktigheten, noe som gir huden din langvarig hydrering og en sunn glød. Med denne rensen kan du si farvel til tørr og dehydrert hud.

Rensen har en luksuriøs tekstur som smelter inn i huden og fjerner effektivt smuss, olje og urenheter. Samtidig beholder den hudens naturlige fuktighetsbalanse, slik at den ikke føles stram eller tørr etter bruk. Huden din vil føles ren, forfrisket og forberedt for resten av hudpleierutinen din.

Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for parabener, sulfater og kunstige fargestoffer, og er dermatologisk testet for sikkerhet og effektivitet. Du kan bruke denne rensen med trygghet, vel vitende om at den gir deg den beste omsorgen for huden din.

Få en fuktighetsgivende og strålende hud med Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizing Cleanser fra COSRX. Opplev fordelene med en rense som gir deg både renhet og hydrering i ett enkelt trinn. Bestill i dag og opplev den ultimative friskheten og gløden i din egen hud.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisturizng Cleanser 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *