Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask

kr 59.00

Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask er en herlig beroligende og avkjølende sheet mask. Sheet masken er svart og lagd av bambus og kull. Essensen i sheet masken har en eksfolierende effekt, takket være piltreekstrakt som er en naturlig kilde til BHA.

Formuleringen inneholder blant annet centella asiatica og erytritol som bidrar til å minske og forebygge synlige porer. Sheet masken fra Klairs passer for deg med fet, kombinasjonshud og for lett irritabel hud. Denne er også vegansk.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne sheet masken fra Klairs?

  • Bruk etter rens og toner.
  • La sheet masken være på i 15-20 min. Klapp inn resterende essens i huden, kan også klappes inn på hals, bryst og evt. hender.

Ingredienser

Aqua(Water), Butilene Glicol, Methylpropanediol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Salix Alba Bark Extract, Glycerin, Erythritol, bentain, Arginine, Carbomer, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, PVM/MA Copolymer, Carrageenan, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract.

Tilleggsinformasjon

upc

8809572890222

Merke

KLAIRS

Klairs er et anerkjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Flere sverger til Klairs, og her kan du finne flere holy grails produkter som er et must i hudpleierutinen.Klairs ble kåret til beste hudpleiemerke i 2020 av Costume Awards, og det med god grunn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *