Tilbud!

Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask

kr41,30

-30%

Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask er en herlig beroligende og avkjølende sheet mask. Sheet masken er svart og lagd av bambus og kull. Essensen i sheet masken har en eksfolierende effekt, takket være piltreekstrakt som er en naturlig kilde til BHA.

Formuleringen inneholder blant annet centella asiatica og erytritol som bidrar til å minske og forebygge synlige porer. Sheet masken fra Klairs passer for deg med fet, kombinasjonshud og for lett irritabel hud. Denne er også vegansk.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 4 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne sheet masken fra Klairs?

  • Bruk etter rens og toner.
  • La sheet masken være på i 15-20 min. Klapp inn resterende essens i huden, kan også klappes inn på hals, bryst og evt. hender.

Ingredienser

Aqua(Water), Butilene Glicol, Methylpropanediol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Salix Alba Bark Extract, Glycerin, Erythritol, bentain, Arginine, Carbomer, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, PVM/MA Copolymer, Carrageenan, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract.

Tilleggsinformasjon

upc

8809572890222

Merket: KLAIRS

Klairs er et anerkjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Flere sverger til Klairs, og her kan du finne flere holy grails produkter som er et must i hudpleierutinen.Klairs ble kåret til beste hudpleiemerke i 2020 av Costume Awards, og det med god grunn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *