COSRX Clear Fit Master Patch 18-pack

kr 67.00

Clear Fit Master Patch fra COSRX er det ultimate våpenet for å effektivt bekjempe kviser og hudormer. Dette revolusjonerende hudpleieproduktet er skapt for å gi deg den klare og sunne huden du fortjener, samtidig som det gir deg den selvsikkerheten du trenger.

Hver pakke med Clear Fit Master Patch inneholder 18 ultra-tynne og gjennomsiktige plaster som er spesialdesignet for å passe perfekt på huden.

Disse avanserte kviseplastrene er utviklet med hydrokolloidteknologi, som skaper et optimalt fuktighetsnivå rundt kvisen. Samtidig fungerer de som en beskyttende barriere mot skadelige miljøfaktorer, og lar huden puste fritt.

 

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kviseplasteret Clear Fit Master Patch fra COSRX

Den kraftfulle formelen til Clear Fit Master Patch er nøye sammensatt med nøkkelingredienser som salisylsyre og tea tree-olje. Salisylsyre er kjent for sin evne til å eksfoliere og rense porene, samtidig som den reduserer betennelse og rødhet i huden. Tea tree-olje er en naturlig antibakteriell ingrediens som bekjemper kviser og forhindrer nye utbrudd.

Det beste med Clear Fit Master Patch er at det kan brukes diskret hele dagen eller om natten. Plastrene er tynne og knapt synlige på huden, slik at du kan bruke dem under sminke uten bekymring. Påføring og fjerning er enkelt, og de etterlater ingen rester, slik at du kan nyte en problemfri opplevelse.

Gi huden din den selvtilliten den fortjener med Clear Fit Master Patch fra COSRX. Opplev fordelene med en effektiv behandling som gir deg en klarere og mer strålende hud. Bestill i dag og ta kontroll over kvisene dine med en pålitelig og kraftfull løsning.

Husk å kontakte en hudpleiespesialist eller lege hvis du opplever alvorlige hudproblemer eller allergiske reaksjoner.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Clear Fit Master Patch 18-pack”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *