COSRX Low pH PHA Barrier Mist

kr179,00

COSRX Low pH PHA Barrier Mist er en deilig spray mist som du kan bruke i slutten av hudpleierutinen for å låse alle stegene i hudpleierutinen inn i huden. Misten inneholder hele 98% deilig kokosekstrakt som forsikrer at huden holder seg hydrert.

Sprayen er unik og sprayes jevnt over huden, som ingen mist vi har vært bort i! Denne passer for alle hudtyper, også sensitiv og akneutsatt hud. Denne er super å ha stående på kontoret, i veska eller på reise. Spray misten er under 100 ml og passer derfor perfekt i reisevesken. Innhold 75 ml

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan brukes jeg denne misten?

  • Spray i ansiktet etter rens, og evt. toner. Du kan også spraye under eller over sminken for å få umiddelbar fuktighet.

Ingredienser

Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Gluconolactone, Ethylhexylglycerin, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polysorbate 60, Caprylic/Capric Triglyceride, Allantoin, Sodium Hydroxide

Tilleggsinformasjon

Vekt0,145 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Low pH PHA Barrier Mist

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Low pH PHA Barrier Mist”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.