COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner (mini), 50 ml

kr129,00

Merke:COSRX

COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner (mini) 50 ml er en av de ferskeste tonerene fra COSRX. Nøkkelingrediensene AHA, BHA og Vitamin C er med på å forbedre hudens tekstur og etterlater huden glødende og jevn. I tillegg til at toneren renser porene, mykgjør huden og fjerner urenheter som kan tilstoppe porene.

Toneren passer for deg som ønsker myk hud, jevn hudtekstur og overflate. Innhold 50 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Finnes også i en større størrelse COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner, 280 ml.

Bruker du bomullspad? Vi har lansert Gjenbrukbare bambuspads som sparer miljøet og lommeboken.

Hvordan bruker jeg toneren AHA BHA Vitamin C Daily Toner fra COSRX?

Etter vask av ansiktet, tilsett noen dråper av toneren i en bomullpad og stryk forsiktig over huden. Klapp rester av toneren inn i huden med hendene.

Ingredienser
Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butilene Glicol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Sodium Lactate, Water, Glycolic Acid, Allantoin, Panthenol, adenonsin, bentain Salicylate, Ascorbyl Glucoside

Tilleggsinformasjon

Vekt0,06 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner mini 50 ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AHA BHA Vitamin C Daily Toner (mini), 50 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.