Petitfée, Gold Hydrogel Eye Patch, Øyemaske

kr239,00

Merke:Petitfée

Petitfée Gold Hydrogel Eye Patch er en øyemaske som inneholder blant annet gull og ginseng som gir glød, fuktighet og lysner opp området under øyet. Øyemaske gir også rikelig med næring som hjelper å forbedre huden.

Øyesmasken har en beroligende effekt som reduserer synligheten av hovne øyne og mørke ringer under øynene. Passer å bruke mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Det følger med en liten skje, som gjør det enklere å ta ut øyemaskene og holder resterende øyemasker i boksen rene.

Øyemasken kan også brukes på andre områder som er utsatt for rynker og fine linjer, slik som på pannen, smilerynker og hals. Innhold 30 par øyemasker.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg øyemasken?

  1. Vask ansiktet og legg på øyemasken under øynene før du har tenkt til å påføre øyekremen
  2. La øyemasken virke i 20-30 min  før du fjerner disse. Klapp inn evt. overflødig serum/essens fra øyemasken inn i huden. Før du påfører øyekrem hvis du ønsker det.

Tips! Du kan legge boksen i kjøleskapet, for en kjølende effekt. Utrolig deilig!

Tilleggsinformasjon

Vekt0,17 kg

Merke

Petitfée

Petitfée er et hudpleiemerke fra Sør-Korea. Navnet er fransk, og betyr «liten fe». Merket har som mål å gjøre huden mest mulig ren slik som en liten fes hud.

Petitfée har et stort fokus på å utvikle produkter av hydrogel, som er en gele form av vann som bidrar til å gi fuktighet dypt inn i huden.

1 omtale for Petitfée, Gold Hydrogel Eye Patch, Øyemaske

  1. SkinUp Avatar for Andre

    Andre

    Bruker den alltid etter en lang dag på jobb, eller før jeg skal ut. Greit å unne seg innimellom med en behagelig spafølelse for øynene!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.