Ansiktsmaske

 

Alle har hver sin unike hudpleierutine, og hvert steg er like viktig. Ansiktsmasker handler like mye om alenetid til å slappe av som hudpleie, men hvilken maske passer best til din hud?

En ansiktsmaske kan være til god hjelp for deg med tørr hud, fet hud eller uren hud, men den kan også bare være en god måte å slappe av på for deg som ikke har noen spesifikke problemer med huden. Hos SkinUp har vi en ansiktsmaske for alle hudtyper, enten du trenger at den er fuktighetsgivende, gir deg glød eller roer ned betent hud.

Alle har hver sin unike hudpleierutine, og hvert steg er like viktig. Ansiktsmasker handler like mye om alenetid til å slappe av som hudpleie, men hvilken ansiktsmaske passer best til din hud? 

Se våre sheet masks

En ansiktsmaske kan være til god hjelp for deg med tørr hud, fet hud eller uren hud, men den kan også bare være en god måte å slappe av på for deg som ikke har noen spesifikke problemer med huden. Hos SkinUp har vi en ansiktsmaske for alle hudtyper, enten du trenger at den er fuktighetsgivende, gir deg glød eller roer ned betent hud. 

Hva trenger huden din?

Listen over hvorfor en ansiktsmaske kan være bra for huden er lang. Det er likevel viktig å huske på at det som er den beste ansiktsmasken for noen ikke trenger å være den beste for en annen. Det hele kommer an på hva du ønsker at masken skal gjøre for huden din samt hvilken hudtype du har. 

Prep før maske

For å få full effekt av en ansiktsmaske er det lurt å preppe ansiktet ditt før du tar den på. Bruk en av våre fantastiske eksfolierende skrubber for å få bort død hud og la masken få sjansen til å trekke skikkelig inn i huden. 

 

Huden din har svært godt av å peeles regelmessig, uansett om du skal bruke ansiktsmaske eller ikke. Kjøp ulike type peelinger hos Skinup. Vi har noe for alle hudtyper, og både i gel-form, maskeform og som pads. 

3 grunner til å bruke ansiktsmaske

1. Avslapning

Ansiktsmasker gir ikke bare resultater som forbedrer hudens generelle utseende, de kan også være en slags terapi. Når en ansiktsmaske er tilsatt aromatiske og eteriske oljer som mynte eller rosmarin, kan den være med på å stimulere sansene dine. 

 

Å bruke en ansiktsmaske kan sees på som luksus i hverdagen. Sett av litt "meg"-tid når du bestemmer deg for å gi deg selv en maske. Ta et varmt bad, tenn noen stearinlys og la maskens magi begynne å virke. Ikke bare får du uvurderlig tid til å slappe av og ta vare på deg selv, masken vil også etterlate deg en fantastisk hud og kunne gjøre deg mindre stresset.

2. Rense overflatisk smuss

Å rense huden din hver dag hjelper deg med å fjerne smuss, olje, sminke og urenheter fra overflaten av huden. Men visste du at en ordentlig ansiktsmaske tar renseprosessen til et helt nytt nivå? 

 

Bare en god ansiktsmaske kan være med på å trekke frem urenheter som gjemmer seg under de øverste lagene av overhuden. Masker er utrolige når det gjelder denne renseprosessen.

3. Rense porer

Noen ansiktsmasker fjerner smuss og absorberer overflødig olje i overflaten av huden. De fjerner også oppbyggingen av døde hudceller som samler seg på huden vår. Når du fjerner alt rusk fra overflaten på huden din, renser du ikke bare overflaten men også porene. 

 

Dersom rusk fra huden din kommer ned i porene vil bakterier begynne å vokse, noe som kan føre til kviser. Vanlige ansiktsmasker hjelper deg med å holde hudoverflaten ren. Dette er en utmerket grunn til å bruke en ansiktsmaske med jevnlige mellomrom.

Våre ansiktsmasker

På nettsiden vår finner du et godt utvalg av ansiktsmasker, både sheet masks og peel off-masker. Vi er opptatt av at alle skal finne en maske som passer deres ønsker og behov. Derfor har vi produkter som passer til deg som ønsker mye fuktighet for å gi glød til huden, men også produkter for deg med fet hud.

Dr.Jart+ Shake & Shot 

Maskene fra Dr.Jart+ er unike DIY-masker, der du selv må lage den like før påføring. Disse maskene trenger mye dypere ned i huden fordi de er ferske og inneholder diverse vitaminer, blant annet B5. Vitamin B5 er med på å gjøre huden sterkere og forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet. Denne masken passer ypperlig mot tørt inneklima og den kalde luften om vinteren.

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off 

Denne masken er en anerkjent ansiktsskrubb, og det med god grunn. De fine partiklene av brunt sukker i masken gir en super eksfolierende effekt, samtidig som den etterlater huden babymyk. Varmen fra hendene smelter sukkeret når du masserer den forsiktig inn i huden, i tillegg lukter masken veldig godt. De fuktgivende ingrediensene shea butter og lanolin forsikrer at huden tilføres fuktighet og holder på denne etter skrubben. 

Øyemaske

Ikke alle masker skal dekke hele ansiktet. Vi har et stort utvalg av masker som kun skal benyttes på deler av fjeset, som for eksempel øyemasker. Disse skal blant annet fjerne mørke ringer under øynene eller rett og slett bare friske opp ansiktet litt når du trenger det. 

Leppemaske

Det finnes flere andre masker som ikke er til huden i ansiktet. Leppemasker er en fin måte å gi leppene dine litt ekstra pleie og oppmerksomhet på. Før du legger på en maske er det også en god idé med en leppeskrubb, for å få av tørr og død hud. På denne måten kan masken trekke ordentlig inn i huden på leppene dine og gi dem fuktighet og glans. 

Dette er SkinUp

SkinUp ble til i 2017 av entreprenører med en ekstremt stor interesse for koreansk hudpleie og effekten av denne. Vi ønsket å tilby denne type hudpleie til det norske markedet og startet dermed en norsk nettbutikk med eget lager i Norge. På denne måten kan du enkelt få tak i koreanske hudpleieprodukter, som ansiktsmaske, toner og skrubb, og få det sendt gratis hjem til deg. 

Verdensledende merker innenfor ny teknologi

På skinup.no finner du effektive produkter som er litt utenom det vanlige. Vi er også svært opptatt av at merkene vi fører er naturlige, innovative og gir god effekt. Koreansk hudpleie er nettopp dette og er verdensledende når det kommer til ny teknologi. Hos oss får du hverdagsluksus til en fornuftig pris.

Alle hudtyper - fet hud, tørr hud og sensitiv hud

Uansett hvilken hudtype og hvilke utfordringer du har kan du få god effekt av koreansk hudpleie. Vi har produkter tilpasset både fet hud, kombinasjonshud, sensitiv hud, tørr hud og normal hud. 

Enkelt å finne din favoritt

På nettsidene våre er produktene sortert etter hudtype, slik at du enkelt kan finne produkter og serier som passer for deg. Bare klikk på din hudtype og utforsk mulighetene innenfor ansiktsmasker, skubber, renser, tonere og et bredt utvalg av kremer. Du kan også lese tips om blant annet hvordan du kan tilføre huden til fukt, unngå oljete hud og mye mer. 

 

Følg bloggen vår for en rekke smarte tips og råd, nyheter og anbefalinger. Vi oppdaterer jevnlig slik at du alltid finner aktuelt innhold. 

Få frisk hud med en god ansiktsmaske

Sjekk ut våre ansiktsmasker, og la deg inspirere til å legge til et nytt steg i hudpleierutinen din. Kanskje du er på jakt etter en ny maske som skal dekke et nytt behov? Eller hva med å bare prøve noe nytt?

Se vårt utvalg i nettbutikken

Våre produkter er alle inspirert av koreansk hudpleie, og har fått anerkjennelse verden over for å fungere svært bra på de fleste hudtyper. Vi har et bredt sortiment i vår nettbutikk som du kan sjekke ut for å finne din favoritt.

Kontakt oss på e post eller chat

Ønsker du å komme i kontakt med vår kundeservice for å stille spørsmål om en koreansk ansiktsmaske, eller kanskje for å vite mer om koreansk hudpleie? Vi er tilgjengelig på mail admin@skinup.no, eller på chaten nede i venstre hjørnet. 


Se våre ansiktsmasker