Sheet Mask (Ansiktsmaske)

 woman applying sheet mask

Sheet mask er den perfekte måten å pleie huden på. Maskene er superenkle å bruke og krever ikke noen andre produkter enn selve masken. 

En sheet mask er også det perfekte produktet å ta med seg på farten, som på reise, på hytta eller på ferie.

 Se våre sheet masks

 

Hva er sheet mask?

Disse maskene er tynne ark som har ligget og trukket til seg serum. Arkene er satt sammen av ulike materialer - det kan være forskjellige papir-, fiber- eller geletyper. Hvordan de ulike maskene skal påføres og hvor lenge de skal være på varierer. Til tross for sine varierende ingredienser og bruksområder har sheet masks én ting til felles, og det er at de brukes kun én gang og tar svært liten plass. Perfekt å ta med på farten!

Sånn gjør du det

Start med å vaske ansiktet med lunkent vann, slik at du kan påføre masken på rent ansikt. De fleste maskene skal ligge på mellom 20-30 minutter. Denne typen ansiktspleie kan enkelt skvises inn i selv den mest travle hverdagen. Etter at du er ferdig, trenger ikke restene fra masken og vaskes bort. Bare masser serumet inn i huden. Masken kan brukes så mange ganger i uken som du måtte ønske, og etter behov. 

Koreansk tradisjon

Sheet masks stammer fra Japan og Sør-Korea, land som er kjent for sin dedikasjon til kosmetikk og hudpleie. I dag er maskene svært populære i Asia som helhet. Denne formen for hudpleie endret nylig skjønnhetsindustrien, og har virkelig blusset opp i USA. Dette mye på grunn av at en rekke forskjellige kjendiser bruker slike masker og deler det på sine sosiale medier. 

Fordelene

Maskene gjør underverker når det gjelder å forbedre huden. Serumet er fylt med forskjellige vitaminer og mineraler som vitamin C og hyaluronsyre. Papirmaterialet over ansiktet hjelper serumet med å trekke inn i huden din over en lengre periode. I utgangspunktet er sheet masks både billig sammenlignet med å gå på spa. I tillegg er det mer praktisk, lett å påføre og gir en glødende effekt på huden din.

Våre sheet masks

Vi har et stort utvalg av ulike masker til ulike hudtyper og behov. Hos oss finner du noe som passer deg og din hud. La deg inspirere av våre ansiktsmasker under: 

Mizon, Enjoy Vital-Up Time 

Denne masken er perfekt for deg som har tørr hud og ønsker å tilføre masse fuktighet. Masken påføres på et rent ansikt og skal sitte på mellom 10 og 20 minutter. Dette er et koreansk merke som virkelig er opptatt av sunn og frisk hud. Produktene har en unik evne til å gi huden akkurat det den trenger. 

Dr.Jart+, Dermask Micro Jet Clearing Solution

Denne masken tar knekken på kviser og uren hud. Ingrediensene sørger for å berolige huden og sikrer at huden ikke blir utsatt for flere kviseutbrudd. Produktet er også med på å gjøre arr etter kviser mindre synlige. Nøkkelingredienser i sheet masken er tetreolje, salisylsyre og niacinamide, som er en kjent trio som absorberer overflødige oljer og opprettholder balansen i huden. 

Briskin, Real Fit Second Skin Mask - Radiance

Føler du at sminken ikke sitter ordentlig på, eller at porene dine er store? Denne masken fra Briskin er et must for deg som ønsker å få ung, frisk hud igjen. Briskins sheet mast er dynket med en essens av ingredienser som gir huden en skikkelig boost, styrker hudens elastisitet og øker fuktigheten. 

Oppdag en ny hudpleierutine!

Sett sammen din nye hudpleierutine med koreansk hudpleie fra SkinUp. Kombiner de forskjellige stegene med ulike produkter, og sørg for å flette inn gode ansiktsmasker og sheet masks. 

Hudpleie er mye mer enn bare kremer og rens. Det handler om å sette av tid til deg selv og virkelig gi huden din all den næringen den fortjener i en ellers stresset hverdag. Det er her koreansk hudpleie virkelig leder ann og setter gode eksempler på hvordan man bør behandle ansiktet sitt. 

Se flere spennende produkter i nettbutikken vår!