Sheet Mask (Ansiktsmaske)

 woman applying sheet mask

Sheet mask er den perfekte måten å pleie huden på. Maskene er superenkle å bruke og krever ikke noen andre produkter enn selve masken. 

En sheet mask er også det perfekte produktet å ta med seg på farten, som på reise, på hytta eller på ferie.

 Se våre sheet masks

 

Sheet mask

En sheet mask er den perfekte måten å pleie huden på. Maskene er superenkle å bruke og krever ikke noen andre produkter enn selve masken.

Se våre sheet masks

En sheet mask er også det perfekte produktet å ta med seg på farten, på reise, på hytta eller på ferie. Vi har et stort utvalg for deg som leter etter en sheet mask, for tørr, fet eller kombinasjonshud - gi huden din litt ekstra næring. Kjøp koreansk hudpleie hos Skinup, på nett etter i butikk.

Hva er sheet mask?

Disse maskene er tynne ark som har ligget og trukket til seg serum. Arkene er satt sammen av ulike materialer - det kan være forskjellige papir-, fiber- eller gelétyper. Hvordan de ulike maskene skal påføres og hvor lenge de skal være på varierer. Til tross for sine varierende ingredienser og bruksområder har disse maskene én ting til felles, og det er at de kun skal brukes én gang og tar svært liten plass. Perfekt å ta med på farten!

Sånn gjør du det

Start med å vaske ansiktet med lunkent vann, slik at du kan påføre masken på rent ansikt. De fleste maskene skal ligge på mellom 20-30 minutter. Denne typen ansiktspleie kan enkelt skvises inn i selv den mest travle hverdagen. Etter at du er ferdig, trenger ikke restene fra masken og vaskes bort. Bare masser serumet inn i huden. Masken kan brukes så mange ganger i uken som du måtte ønske, og etter behov. 

Koreansk tradisjon

Sheet masks stammer fra Japan og Sør-Korea, land som er kjent for sin dedikasjon til kosmetikk, hudpleie og beauty generelt. I dag er maskene svært populære i Asia som helhet. Denne formen for pleie av huden endret nylig skjønnhetsindustrien, og har virkelig blusset opp i USA. Dette mye på grunn av at en rekke forskjellige kjendiser bruker slike masker og deler det på sine sosiale medier. 

Fordelene

Maskene gjør underverker når det gjelder å forbedre huden. Serumet er fylt med forskjellige vitaminer og mineraler som vitamin C og hyaluronsyre. Papirmaterialet over ansiktet hjelper serumet med å trekke inn i huden din over en lengre periode. Disse maskene er et veldig rimelig alternativ sammenlignet med å gå på spa. I tillegg er det mer praktisk, lett å påføre og gir en glødende effekt på huden din.

Våre sheet masks

Vi har et stort utvalg av ulike masker til ulike hudtyper og behov. Hos oss finner du en sheet mask som passer deg og din hud. La deg inspirere av våre ansiktsmasker under: 

Mizon, Enjoy Vital-Up Time 

Denne masken er perfekt for deg som har tørr hud og ønsker å tilføre masse fuktighet. Masken påføres på et rent ansikt og skal sitte på mellom 10 og 20 minutter. Dette er et koreansk merke som virkelig er opptatt av sunn og frisk hud. Produktene har en unik evne til å gi huden akkurat det den trenger. Kjøp og prøv den ut i dag.

Dr.Jart+, Dermask Micro Jet Clearing Solution

Denne masken tar knekken på kviser og uren hud. Ingrediensene sørger for å berolige huden og sikrer at huden ikke blir utsatt for flere kviseutbrudd. Produktet er også med på å gjøre arr etter kviser mindre synlige. Kjøp maske fra Dr. Jart+ hso Skinup.

 

Nøkkelingredienser i ansiktsmasken er tetreolje, salisylsyre og niacinamide, som er en kjent trio som absorberer overflødige oljer og opprettholder balansen i huden. Vær nøye med å tilføre fuktighet etter bruk. 

Briskin, Real Fit Second Skin Mask - Radiance

Føler du at sminken ikke sitter ordentlig på, eller at porene dine er store? Denne masken fra Briskin er et must for deg som ønsker å få ung, frisk hud igjen. Masken er dynket med ingredienser som gir huden en skikkelig boost, styrker hudens elastisitet og øker fuktigheten. Kjøp den hos oss og se effekten selv.

Oppdag en ny hudpleierutine!

Sett sammen din nye hudpleierutine med koreanske hudpleieprodukter fra SkinUp. Kombiner de forskjellige stegene med ulike produkter, og sørg for å flette inn gode ansiktsmasker og sheet masks. 

Kjøp koreansk hudpleie hos oss

Pleie av huden er mye mer enn bare kremer og rens. Det handler om å sette av tid til deg selv og virkelig gi huden din all den næringen den fortjener i en ellers stresset hverdag. Det er her koreansk hudpleie virkelig leder ann og setter gode eksempler på hvordan man bør behandle ansiktet sitt. 

 

Se og kjøp flere spennende produkter i nettbutikken vår!

Kontakt oss på e post

Har du spørsmål om pleie av hud eller vil ha informasjon om noen av våre produkter, som for eksempel sheet mask eller rens, så er vår kundeservice tilgjengelig på e-post. Du kan også få hjelp via vår chat dersom du har spørsmål om din handlekurv, frakt, nyhetsbrev eller noe annet.