Tilbud!

Haruharu Wonder Ultra Fit Facial Pad 50 stk

kr41,30

-30%

Haruharu Wonder Ultra Fit Facial Pads er ultratynne bomullspads som ikke loer og er spesielt beregnet til hudpleie. Padsene er myke og fleksible med superfine fibre og en ultratynn utforming som reduserer produktbruk med opptil 50% ved å forhindre overflødig absorpsjon.

  • Til hypersensitiv hud
  • Miljøvennlig emballasje

Kan også brukes til å påføre serum eller ansiktskrem for motvirke irritasjon og bidra til å bevare fuktigheten i huden.

 

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan du bruker padsene

Påfør ansiktsrens og/eller toner, serum eller ansiktskrem på produktet. Stryk fuktede pads over ansikt og hals, og masser med lette sirkulære bevegelser. Etterfølg deretter med dine hudpleieprodukter fra Haruharu Wonder / Skinup.

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen.Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler.HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Haruharu Wonder Ultra Fit Facial Pad 50 stk”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *