Tilbud!

Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin 30 ml

kr 229.00

-15%

Revive Serum fra Beauty of Joseon er et kraftfullt og nærende serum som gjenoppliver og forynger huden din.

Dette fantastiske produktet er spesielt utviklet for å gi deg en strålende og ungdommelig hud, og det er en uunnværlig del av enhver effektiv hudpleierutine. Anbefales på det sterkeste!

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Revive Serum er formulert med nøye utvalgte ingredienser som arbeider i harmoni for å gi deg maksimale fordeler. Ginsengekstrakt er en av de primære ingrediensene, kjent for sin revitaliserende og oppstrammende effekt på huden.

Ginseng bidrar til å øke hudens elastisitet, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og gi en mer jevn og ungdommelig hudtone.

Serumet er også beriket med andre naturlige ingredienser som perleekstrakt, som bidrar til å lysne huden og redusere forekomsten av pigmentering og ujevnheter. I tillegg inneholder serumet niacinamid, en kraftig ingrediens som jevner ut hudtonen, reduserer synligheten av porer og gir en jevnere hudoverflate.

Revive Serum er også fylt med fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og betaglukan, som gir umiddelbar hydrering og etterlater huden din myk og glatt. Disse ingrediensene jobber sammen for å forbedre hudens fuktighetsnivå og styrke dens naturlige barrierefunksjon.

Bruk

For å bruke serumet, påfør noen dråper på renset hud og masser forsiktig inn til det er absorbert. Bruk serumet både morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine for å oppnå optimale resultater.

Revive Serum fra Beauty of Joseon er det perfekte valget for alle som ønsker å gjenopplive og fornye huden sin. Med sin kraftige kombinasjon av ginseng, perleekstrakt og niacinamid gir serumet deg en strålende og ungdommelig hud. Legg til dette serumet i din daglige rutine, og opplev en hud som ser fornyet og revitalisert ut.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin 30 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *