Tilbud!

Kimono i 100% Mulberry silke

kr 1393.00

-30%

Lekker og eksklusiv kimono i 100% Mulberry silke!

  • Kimonoen i silke er håndsydd og superkomfortabel.
  • Silke er temperaturregulerende, varmende når det er kaldt og kjølende når det er varmt.

Størrelse – One size:

  • Skuldre – 44cm
  • Armer – 58cm
  • Byste – 124cm
  • Lengde – 93cm

Kimono i 100% Mulberry silke vaskes i maskinen på 30 grader uten skyllemiddel.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kimono: En ikonisk klesdrakt og fordelene ved silke

Kimono, et ikonisk klesplagg fra Japan, er et stykke kulturell arv og kunstnerisk finesse som har bevart sin relevans gjennom mange århundrer. Navnet ‘kimono’ betyr bokstavelig talt ‘noe man har på seg’, og det er både et symbol på tradisjon og et vitne om tidløs estetikk. De mest luksuriøse kimonoene er laget av silke, et materiale som gir mange fordeler når det gjelder både stil og komfort.

Silke har vært sterkt knyttet til produksjonen av kimonoer på grunn av dets unike kvaliteter. Det er ikke bare fordi silke gir en uovertruffen mykhet og glans, men også på grunn av dens mange andre fordeler.

Silke er temperaturregulerende
Silke er kjent for sin naturlige temperaturreguleringsegenskap. Den kan bidra til å holde kroppen kjølig i varme klimaer, samtidig som den beholder varme i kaldere miljøer. For kimono-brukere er dette en stor fordel, da klesplagget kan brukes i ulike sesonger uten å føle ubehag.

Kimono i silke er lett og komfortabelt
Silke er utrolig lett og gir en følelse av ‘nesten ingenting’ mot huden. Det er mykt, smidig og gir en luksuriøs komfort som få andre stoffer kan matche. Når man bærer en silkekimono, kan man føle den uforlignelige lettheten og komforten som silke gir.

Eleganse og glans
Silke har en naturlig glans som gir klær et luksuriøst og sofistikert utseende. En silkekimono har en dypt tiltrekkende estetikk, og glansen av silke gjør at farger og mønstre ser mer levende ut. Dette er grunnen til at silkekimonoer ofte er de mest ettertraktede og verdifulle.

Silke er ekstremt holdbart
Silke et utrolig slitesterkt materiale. En godt vedlikeholdt kimono i silke kan vare i flere tiår, og noen blir til og med overført fra generasjon til generasjon.

Silke har mange fordeler, men det er viktig å merke seg at det krever forsiktig behandling og vedlikehold. Det er best å rense en silkekimono profesjonelt, og unngå å utsette den for direkte sollys for å bevare fargen og kvaliteten på silken.

Kimono

Kimonoer er mer enn bare klær; de er et uttrykk for personlig stil, kulturell identitet, og historiske tradisjoner. Å velge en kimono laget av silke er en investering i kvalitet, komfort, og tidløs skjønnhet.

Tilleggsinformasjon

Farge

, , ,

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kimono i 100% Mulberry silke”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *