Tilbud!

Sovemaske i silke

kr 349.00kr 379.00

-31%
(3 omtaler)

Unn deg selv en uforstyrret og luksuriøs søvn med vår eksklusive sovemaske i 100% Mulberry silke. Laget med den høyeste kvaliteten 22-momme silke, gir denne sovemasken en uforglemmelig søvnopplevelse. Denne sovemasken er laget med omhyggelig presisjon og håndverkskunst, og utstråler luksus og komfort. Mulberry-silke er kjent for sin overlegne kvalitet, glatte tekstur, og utrolige mykhet. Med en vekt på 22-momme, gir dette produktet den optimale blandingen av glans, holdbarhet, og luksus. Ta steget mot bedre søvn- og hudkvalitet i dag med denne utrolige sovemasken i silke.

 
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Vi har også munnbind i 100% Mulberry silke.

Sovemasken i silke fra Melly er den ideelle øyemasken for skjønnhetssøvnen

Sovemaske i 100% Mulberry silke (22-momme) er:

 • Kvalitet: 100% Mulberry silke i 22 mome av overlegen kvalitet for en langvarig fornøyelse.
 • Luksus: Rimelig luksus som du vil våkne til hver morgen med en god følelse.
 • Allsidig: Myk og behagelig å ha på.
 • Testet over tid: Silke er brukt i tusener av år i Østen for sine anti-aging egenskaper.
 • Fremmer melatoninproduksjonen: Silkemasken bidrar til å gi deg et våkent sinn og blikk fremmer produksjonen av søvnhormonet melatonin.
 • Fuktighetsgivende: Våkne opp til en hydrert og frisk hud. Sovemasken holder fuktigheten inne i huden der den skal være.

VASK: Vaskes for hand eller i maskin på ull/silkeprogram.

Kommer i tre nydelige farger: Svart, marineblå og rosa. Justerbart bånd bak.

Sovemaske i silke er en luksuriøs søvninvestering

Søvn er en uvurderlig del av menneskers velvære, helse og produktivitet. Med det stadig økende tempoet i det moderne livet, er kvaliteten på søvnen viktigere enn noensinne. En av måtene å forbedre søvnen på er å bruke en sovemaske.

Sovemaske

En Sovemaske i silke kan gi mange fordeler som strekker seg langt utover blokkering av lys.

 1. Sovemaske blokkerer lys

  Den mest åpenbare fordelen med sovemasker er deres evne til å blokkere lys. Lys kan forstyrre søvnkvaliteten og forhindre at du kommer inn i dyp søvn. En sovemaske i silke skaper fullstendig mørke, noe som sender et signal til hjernen om at det er tid for å hvile.

 2. Hudfordeler

  Silke er kjent for sine hudfordeler. Den glatte overflaten minimerer friksjonen mot huden, noe som kan bidra til å redusere rynker og søvnlinjer. Silke er også naturlig hypoallergenisk, noe som betyr at det er mindre sannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner.

 3. Øye-helse

  Silke hjelper til med å beholde fuktigheten rundt øyeområdet, noe som kan være en fordel for personer med tørre øyne. I tillegg kan kjølige silke-søvnmasker hjelpe med å redusere hevelse og puffiness rundt øynene.

 4. Luksuriøs komfort med sovemaske i silke

  Silke er utrolig mykt og behagelig å ha på. Dette gir en følelse av luksus og kan bidra til å fremme en god natts søvn. Å investere i en silkesovemaske kan gi deg følelsen av å være på en førsteklasses spa-opplevelse hver natt.

 5. Holdbarhet

  Silke er kjent for sin holdbarhet. Selv om det kan virke skjørt, kan en godt vedlikeholdt silkesovemaske vare i mange år.

 6. Temperaturregulering

  Silke er kjent for sin naturlige temperaturregulerende egenskap. Dette betyr at det kan hjelpe å holde huden kjølig i varme klimaer og varm i kaldere miljøer.

Sovemasker i silke

En sovemaske i silke er mer enn bare et nattlig tilbehør: de er et investeringsverktøy for din søvn og velvære. Fra lysblokkering og hudfordeler, til øyehelse og komfort, gir en sovemaske i silke en rekke fordeler som kan forbedre søvnkvaliteten din og fremme generell helse og velvære.

Sovemaske i silke – Ofte stilte spørsmål og svar

 1. Hva er fordelene med en sovemaske i silke?

  En sovemaske i silke blokkerer effektivt lys, noe som kan forbedre søvnkvaliteten. I tillegg kan silke bidra til å redusere rynker og søvnlinjer ved å minimere friksjonen mot huden. Silke hjelper også til med å beholde fuktigheten rundt øyeområdet, noe som kan være en fordel for personer med tørre øyne.

 2. Hvordan skal jeg ta vare på min sovemaske i silke?

  Silke krever forsiktig behandling. Håndvask i kaldt vann med et mildt såpevann anbefales for å bevare maskens kvalitet. Lufttørk masken etter vask, og unngå direkte sollys for å hindre misfarging.

 3. Er silkesovemasker allergivennlige?

  Ja, silke er naturlig hypoallergenisk, noe som betyr at det er mindre sannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner. Det er et godt valg for personer med følsom hud eller allergier.

 4. Hvordan er passformen til en sovemasken i silke?

  De fleste sovemasker i silke har justerbare stropper for å sikre en komfortabel passform. Den skal passe godt, men ikke for stramt, rundt hodet for å blokkere ut lyset effektivt.

 5. Vil en sovemaske i silke bli for varm?

  Nei, silke har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Dette betyr at det kan hjelpe å holde huden kjølig i varme klimaer og varm i kaldere miljøer.

 6. Kan jeg bruke en sovemaske i silke hvis jeg sover på magen?

  Ja, på grunn av silkes glatte natur, vil en sovemasker i silke skli lettere mot puten, noe som kan gjøre den mer komfortabel for mage-sovere enn masker laget av grovere materialer.

 7. Vil en sovemaske i silke bidra til å forhindre hårbrudd?

  Mens en sovemaske i silke hovedsakelig dekker øynene, kan de glatte egenskapene til silke redusere friksjon mot håret på siden av hodet, noe som mulig kan bidra til å redusere hårbrudd.

Merke

Melly

Våre egne produkter under eget merke Melly. Produkter som fokuserer på å ta vare på huden og ta hudpleie til et nytt nivå. "Up your skin game" med Melly sine produkter.

3 omtaler for Sovemaske i silke

 1. H******** I******
  5. august 2023
  Luksuriøs sovemaske
  Masken er utrolig behagelig mot huden. Stoffet er så lett og glatt at du nesten glemmer at du har den på. Jeg har merket en merkbar forbedring i søvne...Mer
  Masken er utrolig behagelig mot huden. Stoffet er så lett og glatt at du nesten glemmer at du har den på. Jeg har merket en merkbar forbedring i søvnen min siden jeg begynte å bruke denne masken.
  Nyttig? 0 0
  E*** A*******
  21. juli 2021
  Gjør det den skal
  Dekker for lys og sitter behagelig i samsvar med produktbeskrivelsen.
  Nyttig? 0 0
  S********
  1. januar 2021
  Helt nydelig!
  Har brukt forskjellige typer sovemasker i over 10 år nå. Dette er uten tvil den beste!! Så myk og god mot huden. Ikke for stram men heller ikke for lø...Mer
  Har brukt forskjellige typer sovemasker i over 10 år nå. Dette er uten tvil den beste!! Så myk og god mot huden. Ikke for stram men heller ikke for løs.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *